Hej vänner!

Vi är verkligen igång nu och jag är så glad för all aktivitet som pågår i gruppen. Det är precis så jag vill att det ska vara. Du är välkommen att skriva om dina wow, vad som frustrerar dig och be om hjälp när det är något som inte går som du önskar.

Veckans uppgifter

Uppgifterna denna veckan var lite kluriga men jag tror inte att de egentligen är svåra. Det handlar mer om att du behöver vara ärlig mot dig själv och gå djupare in för att kunna reflektera och förstå. Jag vet att detta kommer hjälpa dig under året så du kan jobba med dig själv och dina mål på ett bra sätt. Det kommer bli kanon.

Du hittar pdfversionen av workbook här i portalen. Tyvärr har det krånglat till sig med tryckeri och annat men det kommer lösa sig men det tar sin lilla stund.

Veckans livesändning

Denna veckan är det LIVEsändning på tisdag klockan 12:00. Om du kan vara med live så är det jättebra eftersom du kan ställa frågor direkt då men går det inte så är det helt okej. Veckans uppgifter handlar om att koppla ihop ditt syfte och dina intentioner med dina mål som du har satt upp för 2019. Jag vill att dina känslor är med. Det kommer göra det hela så mycket tydligare.

Portalkrånglet

När jag ändå är inne på krångel så är det ingen som förstår vad som är felet med tillgängligheten till portalen. Linus har kontakt med supporten och vi hoppas verkligen de ska komma på vad som är fel. Det hela är mycket underligt för allt är rätt gjort men ändå fungerar det inte men jag har hopp om att det löser sig.

Då sätter vi igång

Ja, men dåså. Vi tar väl och sätter igång den här veckan med en härlig måndag tycker jag. Kika över din planering om du inte redan har gjort det och markera det som är viktigast idag och så kör du igång.

Todeloooo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *