Hej vänner!

Det är måndag. Första måndagen i Be Your Power 2019 och jag är så pepp så jag nästan exploderar. Nu är det nämligen dags att sätta igång din resa som ska leda dig till nya planeringsverktyg och nya insikter om dig själv. Hur fantastiskt är inte det?

Som ni vet har det varit struligt med inloggning hit till portalen och vi jobbar med att lösa det så att allt ska gå smidigt framöver. Det är som det är när något är nytt. Barnsjukdomarna måste få göra sitt för att det ska flyta på som det ska sedan.

VIP-gruppen

Idag är det första LIVEsändningen i gruppen på Facebook och imorgon tisdag blir det LIVEsänding nummer två. Det blir så eftersom det är januari och hela vecka ett försvinner. Workbook dyker upp som pdf när som helst och den kommer i lådan så snart det bara går. Tryckeriet har haft fullt upp i och med jul och lite ledighet. I februari blir det ordning.

PowerMindBookclub

Läsmanualen finns på plats nu. Den är inte så avancerad den här gången men den räcker gott för att du ska få bra läsning. Boken är uppdelad i tre delar så jag tänker att vi läser en del per månad så till första Q&A vill jag ha frågor och tankar om del 1. Frågorna skickar du till fraga@doroteapettersson.se med Q&A i ämnesraden.

Portalnivån

 Hoppas att du har hunnit strosa runt lite även om det varit krångel med inloggningen. Workbook för januari kommer som sagt vilken dag som helst men du kan börja med att kika på de andra så länge.

Jag är verkligen glad att ni alla är här och att jag får starta 2019 tillsammans med er. Jag planerar att skapa ett magiskt utvecklande år.

Dåså, då kör vi en bra vecka tycker jag!

Kram,

Dorotea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *