Men se godmorgon...

“Men se godmorgon” är en morgonpodd. Korta avsnitt om planering och personlig utveckling varje vardagsmorgon.

Tanken är att du ska kunna lyssna på ett avsnitt som en del av din morgonrutin eller medan du åker till jobbet. Spontant prat om ett ämne som jag funderat på, du frågat om eller som känns rätt för stunden. Prestigelöst och personligt. Kanske ger jag dig ett tankekorn för dagen eller så får du ett tips på något du kan använda dig av i din vardag.

Avsnitten är 5-15 minuter långa och varje avsnitt läggs upp till klockan 05:00 varje vardagsmorgon. 

Uppstart: 2 september 2019

RSS Men se godmorgon…
 • Avsnitt 12: Vilken kalender är bäst? 17 september, 2019
  Är det dags att hitta en ny kalender snart och du vill i och med det veta vilken kalender som är den bästa? Jag svarar på det idag.
 • Avsnitt 11: Så får du motivation 15 september, 2019
  Motivation är inget du kan invänta så kommer det plötsligt. Det är görandet som leder till motivation. Så sätt igång...
 • Avsnitt 10: Är jag så planerad verkligen? 13 september, 2019
  Det händer att människor undrar om jag är så planerad själv på riktigt. Så som jag verkar i sociala medier. Jag ger mig in i det idag och du får avgöra vad svaret faktiskt är.
 • Avsnitt 9: Jag har inga speciella talanger 12 september, 2019
  Einstein var en klok man och han har sagt väldigt mycket som jag finner intressant. Bland annat har han sagt: "Jag har inga speciella talanger. Jag är bara passionerat nyfiken". Detta citat pratar jag om i dagens avsnitt.
 • Avsnitt 8: Våga ställa frågor 11 september, 2019
  Det här med att ställa frågor eller utvärdera som det här avsnittet handlar om hjälper dig att veta om du är på rätt väg. Att verkligen ärligt våga ställa frågor gör att du kan avancera och ta dig framåt.
 • Avsnitt 7: Gör Annorlunda! 10 september, 2019
  Om du gör på samma sätt varje gång så kommer du alltid att få samma resultat. Om du provar att göra annorlunda så kan du vara rätt säker på att det kommer hända något nytt. Testa!
 • Avsnitt 6: Det är du som har kontrollen 9 september, 2019
  Det är du som bestämmer över ditt liv. Du bestämmer vem du har i ditt liv och vad du gör. Se till att verkligen ta kontrollen så du kan styra dit du vill.
 • Avsnitt 5: Här och nu eller i framtiden 2 september, 2019
  Hur ska du förhålla dig till nuet och till framtiden i vardagen? Kan det vara vettigt att tänka på framtiden fast det är viktigt att vara här och nu? Dessutom har vi dåtiden som både kan spöka och hjälpa. Jag vrider och vänder lite kring ämnet.
 • Avsnitt 4: Morgonrutinen och vad som fick mig att bli trevlig 2 september, 2019
  Jag tror på att rutiner skapar enkelhet i livet. Du behöver inte tänka ut allt varje dag. Morgonrutinen är den viktigaste. Du startar upp dagen som du önskar och det ger kraft till resten av dagen.
 • Avsnitt 3: Acceptans, ett ständigt arbete 2 september, 2019
  Alla har vi något som är jobbigt i vårt liv. Något som gör att vi känner oss begränsade eller som orsaker problem för oss. Acceptans behöver vi nog alla träna på men också förstå vilken skillnad det gör om man kan acceptera.

Kontakt

Dorotea Pettersson
Email: dorotea@dorro.se
Telefon: 073-433 05 84

Integritetspolicy

Läs hur vi hanterar dina uppgifter HÄR.

Sociala medier

Copyright 2019 - Dorotea Pettersson

Stäng meny
×
×

Kundvagn