För tredje året i rad

PlaneringsMaraton är kronan på verket. Grädden på moset.
Pricken över i.

Under tre dagar planerar du inför det kommande året tillsammans med andra som vill starta upp det nya året med en plan. Du får möjlighet att sitta ner och fokusera på vad du vill göra och hur du vill göra det. 

I år kommer vi fokusera på ritualer så som morgonritualen och kvällsritualen. De ramar in din dag och ger dig rätt känsla och rätt energi. Men såklart kommer vi göra en återblick av året som gått, sätta mål och skapa en actionplan.

Det är tre intensiva dagar men du arbetar helt i din egen takt. Varje dag introduceras med en film och avslutas med en livesändning. Allt för att du ska känna dig säker på uppgiften och kunna arbeta framåt.

Det är ditt liv, dina känslor och dina tankar som är i centrum under de här tre dagarna.

Du skapar grunden för 2020 och tackar av 2019. Jag vill att du på nyårsafton ska skåla med en känsla av tacksamhet över året som varit och välkomna det nya året med nyfikenhet och tillförsikt. 

Om du tänker igenom hur du vill ha det och dessutom skriver ner det, då är du redan på väg.
Riktningen är satt och du är mentalt redo.

Du vill inte missa det här!

PlaneringsMaraton2020 sker online i en grupp på Facebook. Efter betalning får du ett mejl med en länk till Facebookgruppen. Där hittar du sedan all information du behöver. Alla samtal, filmer och livesändningar sker där.

3 dagar med 3 områden

01

Fredagsmys med tillbakablick

Vi börjar med att se över hur året, 2019, har varit. Det behöver inte enbart handla om uppnådda mål utan även om den övergripande känslan.

Dagen inleds klockan 14:00 med en introduktionsfilm och avslutas med en livesänding klockan 21:00.

Mål, vanor & ritualer

Under dag två kommer vi fokusera på det du vill göra under 2020. Vad tar du med dig in från 2019 och vad är nytt? Det blir mycket prat om vanor och ritualer som ger dig rätt energi under dagen.

Vi använder boken ”Morgon- & kvällsritualer” – Upptäck intentionens drivkraft

Dagen inleds med en film klockan 10:00 och avslutas med en livesändning klockan 17:00.

02

03

Time for action!

Målen/intentionerna för 2020 är satta och det är dags att komma fram till hur det ska utföras. Vad behöver du för att komma igång? Vilken är din drivkraft?

Dagen inleds med en film klockan 10:00 och avslutas med en livesändning klockan 17:00.

jag vill anmäla mig

 

 

PRE-PARTY!

Vi tjuvstartar allt redan på måndagen (25 november) med ett PRE- PARTY fram till starten på fredagen.

Vi lär känna varandra och startar upp planeringshjärnan så att vi verkligen är redo när vi drar igång våra tre dagar med planering.

Allt händer i en grupp på Facebook. Inlogg till gruppen får du när du anmäler dig till PlaneringsMaraton2020 och du är direkt välkommen in i gemenskapen.

 

 

Jag vill anmäla mig

Det är jag som är Dorotea Pettersson!

Jag är grundare av medlemsprogrammet Be Your Power, författare och planeringspexpert. Jag har skrivit tre böcker och jag har setts i Nyhetsmorgon och hörts i radio. Jag är utbildad pedagog med en examen i psykologi. Min coaching och mitt förhållningssätt till planering och tid grundar jag främst i beteendepsykologi.

Jag tror på att du kan skapa dig ett liv du älskar – ett smidigt liv där det du älskar mest får stort utrymme. Varför fokusera på sådant du inte tycker om när ditt liv kan vara fyllt av guldstunder?

Jag visar dig vägen! Jag kommer inspirera och motivera dig men framför allt kommer jag se till att du tar steg framåt. 

kaos