Personlig utveckling i gruppMedlemsprogrammet Be Your Power har nu pågått i snart två månader. Det är helt fantastiskt att få lov att följa deltagarna på sin resa att få en vardag som fungerar smidigt. Jag är så glad för hur bra det går för alla. Det här med personlig utveckling i grupp är verkligen ett lyckat koncept.

Personlig utveckling i gruppVi började med produktivitet

Under den första månaden pratade vi om produktivitet och det var jag som var expert. Vi pratade planering, prioritering, arbetsmiljö och annat som är kopplat till att hitta sin produktivitet. Otroligt intressant var det att få höra allas berättelser om sin produktivitet och vad de lärde sig om sig själv under den här månaden.

Månaden har förgyllts av att jag varit med i den här gruppen. Det har varit högintensivt på jobbet, timmarna räcker inte till, och det har varit en oas att få komma hem till en livesändning (i efterhand) ibland och min BuJo/uppgifter. Det har verkligen hjälpt mig få en inspirerad start på året.


Jag vill tacka dig Dorotea för en fantastisk månad med mycket kunskap. Jag är faktiskt glad att jag satsade på denna kurs.

Personlig utveckling i gruppSjälvsäkerhet/confidence

Nu i februari arbetar vi med självsäkerhet/confidence. Något svårare då man kommer närmare sina känslor och man behöver erkänna saker om sig själv. Deltagarna kommer med fantastiska reflektioner om sig själv och tar ett steg i taget mot ett säkrare jag.

Det är Hanna Horner som bor i Kanada som är expert och hon är helt fantastisk på att förmedla lärdomar om hur vi kan bli bättre på att stå upp för oss själva.

Otroligt nyttigt och lite osvenskt – love it, får jag önska mig något så skulle jag vilja ha en omgång till med Hanna. Ser fram emot april för jag behöver bli bättre på att fira mina framgångar.

Personlig utveckling i gruppProgrammet för resten av året är (nästan) klart

De kommande månaderna är proppade med nyttigheter som kommer hjälpa deltagarna att hitta verktyg och lära sig mer om sig själv. Tanken med programmet är att skapa en stabil grund att stå på för att få vardagen att flyta på med enkelhet.

Det här händer:

I mars är det Malin Lundskog som är expert. Ämnet är vanor

I april är det Malin Hamma Blomwall som är expert. Ämnet är att fira sina framgångar.

I maj är det Sari Karlsson som är expert. Ämnet är KonMari – ordning och reda.

I juni är det Anna Finnborg som är expert. Ämnet är journaling och self care.

I juli är experten ännu inte klar. Ämnet är Carpe Diem – njuta av det lilla.

I augusti är det jag som är expert. Ämnet manifestering av mål/nystart.

I september är det Anna Malcus som är expert. Ämnet är stresshantering och yoga.

I oktober är varken expert eller ämne klart. Återkommer med det.

I november är det Hanna Horner som är expert. Ämnet är tacksamhet.

I december är det dags för PlaneringsMaraton 2019.

Personlig utveckling i gruppPersonlig utveckling i grupp – ett lyckat koncept

Det märks verkligen att det här med personlig utveckling i grupp fungerar. Det finns utrymme att ställa frågor, ge varandra tips och peppa varandra framåt. Deltagarna lär känna varandra och får cybervänner på sin resa. När det känns bra att vara aktiv i gruppen är man det och när man känner att man vill dra sig undan och jobba i ensamhet så gör man det. Gruppen finns alltid där tillsammans med experten och mig. Helt klart ett lyckat koncept.

Det här är den bästa investering jag gjort i mig själv någonsin. Man kan välja en månad eller tre i taget. Rekommenderas varmt.

Mer information

Läs med om Be Your Power och var med du också. Det går bra att anmäla sig att vara med när som helst under året. Insläpp görs vid varje månadsstart.

4 tankar om “Personlig utveckling i grupp – ett lyckat koncept

    • Dorotea says:

      Tack så mycket. Det är helt klart livsbejakande för dem som verkligen tillåter sig att djupdyka. Du får gärna dela om du känner att du vill stötta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *