Personal Planner – din personliga planeringshjälp

Personal Planner – din personliga planeringshjälp

Personal Planner - din personliga planeringshjälpHar du märkt att min header på sidan ser annorlunda ut? Har du då kanske också noterat att där står Personal Planner? Vad går det ut på? Jo, det ska jag förklara.

Personal Planner - din personliga planeringshjälpJag är ingen coach i den rätta bemärkelsen

När jag startade mitt företag, som inte många vet heter dorro coaching, så skrev jag tidigt boken 5 AM är ingen tidpunkt. Det är en livsstil. Den drog med sig något av en mediastorm och i den vevan fick jag titeln tidscoach. Det är alltså ingen titel jag har kommit på och gett mig själv utan den blev tilldelad mig av media. Det har fungerat bra att jag kallat mig det men helt ärligt har jag aldrig helt känt mig hemma med den titeln.

Varför inte? Jag är ingen coach i den rätta bemärkelsen. En coach ställer frågor och utgår ifrån att du har svaren. En coach ger inte tips, råd eller konkreta förslag på hur du kan göra men det gör jag. Jag ställer frågor, jag utgår från din personliga berättelse men jag ger definitivt konkreta förslag på hur du kan jobba. Jag gör planeringar åt andra. Bokstavligt. Jag projektleder ditt projekt.

Personal Planner - din personliga planeringshjälpPersonal Planner – din personliga planeringshjälp

Personal Planner - din personliga planeringshjälpPersonal Planner stämmer mycket mer in på vad jag gör – jag är din personliga planeringshjälp. Jag hjälper dig att planera din vardag och dina projekt. Jag skapar företagsstrategier eller marknadsföringsstrategier. Jag får dig att förstå hur din tid ser ut. Jag kommer med förslag och jag bygger och lyfter tillsammans med dig.

Personal Planner - din personliga planeringshjälpDags för förändring

Jag känner att det är dags för mig att ta steget att byta titel. Det är läskigt tycker jag eftersom tidscoach är så inarbetat men samtidigt så känner de flesta mig som Dorotea Pettersson. Jag vill inte att min titel ska få dig att tro att jag är något annat än vad jag är. Tidscoach har varit förvirrande för många och följdfrågorna har därmed varit många också. Kanske kommer inte Personal Planner heller vara helt självklart, men det ligger närmare sanningen.

I och med det kommer du se att jag byter namn på min Facebooksida och på mitt instagramkonto. På Facebook väntar jag på godkännande och på Instagram heter jag nu helt enkelt Dorotea Pettersson.

Detta inlägg har 8 kommentarer

 1. Kul – och jag håller med det blir mycket tydligare nu och man förstår bättre vad du gör.

  1. Ja, jag känner att det bättre beskriver vad jag gör.

 2. Du är en ledstjärna för många, inkl mig själv. En inspiratör, en coach och en personel planner 🙂 som ett kinderägg 3 i 1.

 3. Jag tycker det är en toppenbra titel! Och så rätt att slippa coachordet när man inte jobbar som coach.

  1. Tack! Ja det känns missvisande. Den del av det jag gör ligger inom coachområdet men för mycket ligger utanför.

 4. Vad spännande! Kul 🙂 Lustigt det där med att ibland så bara ”blir” det på ett visst sätt 🙂

 5. Den planering behöver jag då jag fan inte har koll på nåt nästan just nu haha 🙂

  Sovrumsmakeover på bloggen !

  Ha en kanon vecka! LOVE Maria på Inredningsvis

Kommentera

Stäng meny
×
×

Kundvagn