Tävlingen är nu stängd. Vinnaren meddelas den 4 juni.


Och nu så vill jag sjunga att sommaren är skön och träden är så fina och marken är så grön.

Hmm, nä du ska slippa höra mig sjunga. Jag vill ju inte att du ska springa härifrån. Idag är det P A R T Y här på bloggen och självklart vill jag att du ska stanna en stund och ta del av stämningen.

Som jag har berättat tidigare så firar vi i min familj sommarens ankomst den 1 juni. Jag har helt enkelt bestämt att det är första dagen på sommaren. Kanske mest för att det är roligt att fira och att traditioner är fint. Barnen blir glada också. Och i år vill jag sprida denna tradition vidare till er som läser här på bloggen.

Så glad sommar!

Jag tycker att vi ska fylla sommaren med intryck, med vila och med upplevelser men jag tycker också att det är en bra idé att ta chansen att utvecklas, vara lite extra kreativ och kanske till och med strukturera upp tillvaron en aning så att framtiden blir en aning enklare. Sommaren är en så bra tid för eftertanke.

Vad händer här idag?

Jo, idag presenterar jag två mejlkurser, ett sommarcoachingpaket, snigelpostklubben och jag har sänkt priset på tidsanalyskursen dagen till ära. Och som om inte det räcker så har jag också möjligheten att ha en give away idag. Tack vare tidformera.se.

Men låt mig ta en sak i taget så får du känna och klämma lite på allt.

1. Mejlkurs – Kom igång med planering med papper och penna. Din Bullet Journal på fyra dagar

Denna kurs vänder sig till dig som precis tänkt börja med en Bullet Journal eller som nyligen har börjat och känner att det är lite svårt. Jag går igenom grunderna steg för steg och du gör de första sidorna i din Bullet Journal så att du sedan kan gå vidare på egen hand.

Denna kurs pågår under fyra dagar och du får ett mejl skickat till dig varje dag. Enkelt och bra.

Du anmäler dig till kursen här genom att fylla i din mejladress och ditt namn i formuläret.

Pris: 0 kr

2. Mejlkurs – Mål genom hela livet

Denna kurs vänder sig till dig som vill arbeta med mål på ett djupare plan. Du som känner att det är svårt att sätta mål men också tycker det känns klurigt att implementera dina mål i vardagen. Du väljer själv om du vill göra den i din Bullet Journal eller om du vill skriva i ett dokument på datorn men var beredd på att det blir en hel del att skriva.

Du kommer jobba med mål från det stora perspektivet ner till daglig nivå. Du kommer känna att målen blir en del av dig.

Kursen pågår under sex veckor och du får ett nytt mejl per vecka med uppgifter att göra. Detta handlar om dina viktiga mål i livet och det gäller att tänka till, därav tiden.

Under kursens gång har du möjlighet att mejla över dina reflektioner och frågor till mig och jag kommer att ge dig feedback. Jag kommer hjälpa dig att nå djupare och se framåt. Jag kommer guida dig till att se möjligheter där du kanske tycker det känns svårt.

Om du under kursens gång önskar ett coachingsamtal så kommer jag erbjuda detta till halva priset. Något jag väldigt sällan gör. Mitt ordinarie pris är 1095 kr och du får det i så fall för 547 kr.

Du köper kursen här.

Pris: 499 kr. Introduktionspris 249 kr (gäller till söndag den 4 juni).

3. Coachingpaket – 2 + 2 = en bra start

Snart är det dags för semester och du lämnar arbetet bakom dig för en tid men visst skulle det kännas skönt att komma tillbaka efter en uppvilande sommar och ha allt på plats, att göralistan klar och prioriteringarna i ordning? Ingen stress över att hitta rätt papper och inte komma ihåg vad det sista du gjorde egentligen var.

Jag hjälper dig med detta. Vi tar fram rutiner och struktur för ditt arbete så att du när du kommer tillbaka i höst har koll på prioriteringarna och slipper jobbångesten.

Vi pratar två gånger före din semster och två gånger när du återgår till jobbet. Före semestern skapar vi lugn och struktur och efter semestern ser vi till att det faktiskt fungerar.

Pris: 3999 kr för 4 samtal á 45 minuter. Kontakta mig via mejl om du är intresserad.

4. Webbkurs – Tid för vardagsliv – Tidsanalysen som ger dig balans

Den här kursen ”Tid för vardagsliv – Tidsanalysen som ger dig balans” hjälper dig att få en överblick över hur du fördelar din tid mellan arbete, familj, intressen och hälsa. På ett enkelt men tydligt sätt ser du över din tidsanvändning och använder din nya kunskap till att skapa den balans i livet som du önskar.

Fram till söndag sänker jag priset från 499 kr till 249 kr.

Skriv upp dig på listan här. För tillfället kommer jag att skicka ut den till er manuellt och också fakturera er manuellt pga tekniska problem. Mer information om kursen hittar du här.

5. Snigelpostklubben

Snigelpostklubben är för dig som tycker om att skriva för hand och som önskar att träna upp din handstil. Jag tänker att skriva brev är ett ypperligt sätt att göra det på. Mer information om detta kommer i ett eget inlägg klockan 14:00 idag. Så du får ha lite tålamod.

6. GIVE AWAY – ett dorro-kit

Och så är vi framme vid finalen! En GIVE AWAY tillsammans med tidformera.se. Idag har vi samlat ihop vad vi kallar för ett dorro-kit. Det är alltså det jag själv använder när jag jobbar med min Bullet Journal. Du kanske har sett filmen där jag berättar om vad jag använder. Om inte så finns den här.

I paketet ingår:

 • Leuchtturm1917 dotted i emerald
 • Pigma Micron 005, 03 och en 05
 • Tombowpenna havsblå 373
 • Linjal
 • Gelly Roll Stardust grön
 • washitejp

För att delta i tävlingen behöver du lämna en kommentar i kommentarsfältet här på bloggen. Jag vill att du berättar vad som fick dig att börja använda en Bullet Journal. Ett svar krävs för att vara med i tävlingen. Jag kommer tillsammans med Kicki och Ashley på tidformera.se välja ut en vinnare som meddelas på söndag den 4 juni.

TACK!

Tack att du läst hela vägen hit. Jag hoppas att du hittade något som passar dig. Om inte, så kommer det mer under sommaren och i höst. Om du undrar över något så går det bra att mejla mig eller så skriver du en kommentar här i bloggen.

Hurra för sommaren!

PS. Glöm inte snigelpostklubben klockan 14:00.

34 tankar om “Party! Party! Nya kurser och en tokbra give away

 1. Wanja Strid says:

  Jag började med Bullet Journal för att jag hade för stor röra i planeringen med listor på papper, i datorn, en kalender osv och så saknade jag papper och penna. Snubblade över konceptet och fastnade direkt. Enkelheten och att man kan göra precis vad man vill av det och även använda det olika under olika perioder i livet fick mig att fastna!

 2. Jasmine says:

  Vilket roligt inlägg!

  Vill såklart vara med och tävla om ett så fint pris.
  Det som fick mig att fastna för bullet journaling var att det är kravlöst och att man utformar den efter ens egna preferenser och behov. Tidigare har jag provat alla möjliga hjälpmedel och haft flera olika anteckningsböcker till olika ändamål (som jag tappat bort), men ingenting fungerade en längre period. Bullet journal är en allt-i-ett-lösning som faktiskt blir använd. Hurra för Bullet Journal!

 3. Emschen says:

  Jag vill vara med på give-away. 🙂 Ja och mailkursen, anmäler mig sen.

  Jag har vid två tillfälle påbörjat en bulletjournal men det har inte hållit i. Jag tror det är för att jag inte har haft förutsättningarna för att lyckas. Jag har inte haft kunskap i hur man börjar och jag har inte haft bra produkter. Det är synd för jag behöver kreativiteten som återhämtning så stressen lägger sig. Jag jobbar varje dag med att hitta bra sätt att leva på så att fibromyalgin håller sig på mattan och att jag inte går in i den berömda väggen en tredje gång.

  Tack för all inspiration, jag ska någon dag lyckas ha en lika vacker bulletjournal som din!

  • Hanna L says:

   Hej!
   Jag började med min Bujo förra oktober för att få ihop mitt liv. Jag har adhd och hade så grymt svårt med att hitta ett bra planeringsverktyg samt att få saker gjorda. Bara på någon månad har allting förändrats och min Bujo har en stor del i det! Jag har ork till massor med annat i livet när jag inte behöver tänka på det som är antecknad.
   Jag påminner mig själv hela tiden om syftet med min Bujo så att inte mina ambitioner tar över. Back to basics, gör det enkelt men våga vara kreativ och våga göra fel och misstag och låt dom stå kvar =) <3

 4. Beautiful Life says:

  Gaaaah! Vilka bra erbjudanden du slänger ut nu Dorro!!!! Och den där nya kursen om mål, den står det ju mitt namn på, haha!

  Jag är gärna med och tävla. Anledningen till att jag började med BuJo är att den tilltalade min kreativa sida. Att få skapa sin egen lilla bok och att det inte finns några egentliga regler att förhålla sig till är också nåt som tilltalar mig starkt! Numera är det ju fantastiskt att kunna samla alla todo-lists i en och samma pärm istället för att skriva dem på alla möjliga papper! Jag har också insett att listans längd är inte samma sak som tiden det tar att genomföra sakerna. Ganska logiskt egentligen men förut slutade jag skriva på listan när den blev för lång för att jag inte skulle hinna med. Tack vare BuJo ser jag att jag hinner mer än jag tror och jag kan också göra en veckostruktur för det som inte kommer med dagligen! <3

  Tack för all inspiration!

  Kram från
  Anna

 5. Kristina i Varberg says:

  Härligt Dorotea!

  Har precis börjat följa din resa och förstått att det finns en benämning på det slags journalförande jag sysslat med i över 20 år. ”Bullet Journal”. Min resa med Bullet Journal började efter att jag, också pedagog, blev utbränd och på det sjukskriven i två år. Jag började i och med att jag märkte att det blivit svårare att hålla ordning i hjärnan på allt som skulle göras. I min Bullet Journal använder jag mycket färg. och många olika tjocklekar på pennor precis som du, främst använder jag se allra tunnaste men också en tjockare, 0,7 närmare bestämt vilken jag älskar. Ska bli riktigt spännande att få lära mig nya saker genom dig. Tusen Tack för en riktigt härlig och utvecklande blogg…

  ???????????? Kristina i Varberg

 6. Finurliga fröken says:

  Wow vilket party! Bästa sättet att fira in sommaren.

  Jag blev så inspirerad av dina Youtube filmer om bullet journal! Har tänkt länge att börja men nu har jag fått så mycket inspiration att jag måste börja. För att strukturera och planera upp mitt liv och kunna göra det på ett kreativt och roligt sätt där jag bestämmer helt själv.

  Längtar till kl 14 när jag får läsa mer om snigelposten.

  Kram

 7. Annkatrin Alfredsson says:

  Jag vill tävla om give-awayen. ????
  Jag startade med Bullet Journal i februari i år. Jag hade då använt filofax sedan i september och ville organisera den, och gogglade runt och kom då mer och mer in på bujogrejer. Anledningen att jag började med filofax var att min IPhone hela sommaren och hösten krånglade vid varje uppdatering, bokade möten försvann ur kalendern, folk har tre födelsedagar i den(olika dagar, oftast är det mittendatumet som stämmer osv) litade inte på digitalt längre.
  Först ville jag köra minimalt, sen upptäckte jag washitejp ???? Och guld…. o kalligrafi… o Dorro.se ????????

 8. Starseed says:

  Hej fra Norge!
  Jeg fant Bullet Journaling via beautybloggeren Caroline Hirons da jeg var fersk mamma og student for snart 3 år siden. Med en hjerne som var overarbeidet og hadde stort behov for å notere ned det som hendte og skulle hende, ble jeg lei av gule lapper OVERALT, og gav Bullet journaling et forsøk. Jeg har tilpasset systemet litt, jeg bruker ikke key-systemet, fordi jeg ikke har så mye som trenges å systematiseres????
  Deg fant jeg via den videoen av hvordan du bruker din bujo????

 9. Matilda Birgestrand says:

  Jag började med BulletJournal då jag under en period kände mig mycket stressad. Jag hade svårt att finna tid till att slappna av. Jag märkte snabbt att min bullet journal blev en bra avslappningsmetod, som mindfullness. Jag trodde inte jag skulle vara nöjd med resultatet från min testmånad men när jag ser tillbaka på månadens uppslag känner jag mig stolt och nöjd över vad jag åstadkommit. Jag kommer ALDRIG gå tillbaka till en vanlig kalender.

 10. Sara Pierrou says:

  Självklart vill jag vara med och tävla. Jag började med min BuJo för några veckor sedan. Jag är nyligen sjukskriven för utmattning och genom min BuJo så får jag ett utlopp för min kreativitet och det blir som terapi att sitta och pyssla. Den hjälper mig också att ha koll på vardagen för minnet och planeringsförmågan är som bortblåst. Det vore en lycka att få pyssla i en sån fin bok! Håller tummar och tår! Kram Sara

 11. Madde says:

  Jag får mer gjort när jag gör listor på vad som ska göras.
  I höstas hittade jag Bullet Journal för första gången och kände direkt att detta passar mig.
  Perfekt att ha allt samlat på ett ställe och inte en massa lösa lappar.
  Bra sätt att öva upp handstilen och skriva ner lite minnen på papper och inte ha allt digitalt.

 12. Sofia says:

  åh, vilken härlig tävling.
  Jag är just i uppstarten av att skaffa mig en bujo! 🙂 eller ja jag är i det stadiet att jag söker efter ett bra block! 🙂 fram tills dess använder jag sonens papper och tuschpennor! 🙂
  Blev sjukskriven väldigt nyligen, och behöver något som hjälper min hjärna att fokusera, och något som får mig avslappnad!
  Håller mina tummar för en vinst! 🙂

 13. Efwa L says:

  Jag började med BuJo för att försöka få ordning på mitt smått kaotiska liv med boende i två länder, en sjuk mamma, eget företag, drömmar om att bli författare och ett stort behov av att sticka och sy mina kläder. När jag hittade konceptet bujo har mitt liv blivit mycket lugnare. Jag vet att jag har alla mina listor på ett ställe, alla idéer, alla pågående och kommande projekt finns beskrivna på ett ställe. Jag hoppas på att vinna för att kunna liva upp mitt liv med lite ny färg på bujo och pennor m.m.

 14. Carola Vanha says:

  Vilka fina grejer i den prispotten!

  Jag började med bulletjournaling för att vanliga kalendrar stressade mig. Jag blev irriterad på mig själv om jag inte orkade planera/skriva in/dekorera fint under några veckor. Jag hade ju lagt ut flera hundra på en fin kalender, då måste den ju användas jämt. Med en BuJo gör det inget att jag inte orkar planera, det blir inga tomma glapp utan det är bara att köra på igen när lusten faller på.
  Sen tycker jag om att vara kreativ, jag älskar att skriva listor och det är ett mycket enkelt och tilltalande system som man kan tweeka på tills den är anpassad efter ens egna behov. Den gör mig glad helt enkelt. 🙂

 15. Caspian says:

  Vilken underbar give away.
  Jag har precis påbörjat att använda mig av en bullet journal, och det är för att jag tror att det kommer att hjälpa mig med mina diagnoser som jag har. Det är även inget krav på samma sätt som en kalender är, att man faktiskt ska använda den varje dag. Utan jag kan välja att ta en liten paus från bullet journalen för att jag inte orkar eller vill utan att det känns jobbigt. Dessutom så känner jag att jag kan vara kreativ och anpassa den efter sina egna behov. Det är inte så att det finns ett rätt eller fel. Utan du gör din bullet journal på precis det sätt du vill och därför så har jag börjat min bullet journal.

 16. Jessi says:

  Jag började med bujo efter att jag blivit sjukskriven för utmattningssyndrom. Det blev ett sätt för mig att se mönster (vad jag mådde bra av och vad jag blev sämre av) men också ett sätt att få in bra rutiner i vardagen igen. jag har alltid gillat att skriva dagbok, planera, göra listor och rita. Här fick jag utlopp för alla de sidorna. Nu kan jag knappt tänja mig en vardag utan min bujo.

 17. Maria Nygren says:

  Hej! Bullet journal har sen i våras blivit en del av min vardag och jag älskar det! En plats där jag får vara helt ego, go wildandcrazy med färger och former som jag själv skapat. Jag får på ett beständigt sätt tänka över och framförallt dokumentera mina mål och vad jag vill göra denna månad för att komma närmare mina mål. Jag älskar även all inspiration som finns på sociala medier. Jag vet att jag alltid kommer hålla på med bullet journal och jag kommer älska att titta tillbaka i mina Leuchturm och se hur jag tänkte och vad jag gjorde då. Älskar’t!

 18. Lotta says:

  Min sambo hade läst om bullet journal. När jag beklagade mig över stressen på jobbet föreslog han att jag skulle testa – och jag tyckte det funkade väldigt bra. Men så kom jag av mig och lade ner. För en månad sedan körde jag igång igen och denna gång hoppas jag inspirationen håller i sig.

 19. Frida Häggström says:

  Jag började tack vare dig som jag började. Hörde dig på radion och jag har alltid älskat pyssel, pennor mm.

 20. Malin says:

  Självklart är jag med och tävlar.
  Jag är alldeles ny på det här med Bujo.
  Jag hittade ett inlägg på instagram om bujo, och klickade mig vidare. Åh jag älskade vad jag såg!
  Åh det fanns fler som mig. Som älskar statistik och listor och planering.
  Så 2 dagar senare satt jag och knåpade ihop min egna bujo. Har inte riktigt vågat släppa alla mina listor och almanackor här hemma än, men förhoppningen är att min familj ska slippa alla mina listor på kylskåpet och alla noteringar runt om i huset 😉

  Tack för en inspirerande blogg <3
  Kram Malin

 21. Johan Gustaphzon says:

  Kul att du skriver mer om Bullet Journal på svenska Det är alltid inspirerande att se andras Bujo. Själv började jag med Bullet Journal för att få en bättre översikt på min tid. Jag behövde en plats där jag kunde samla alla mina tankar och samtidigt planera min dag. Det är riktigt skönt att slippa skärm på kvällen och i lugn och ro skissa ut nästa dag.

 22. Sofia says:

  Vad roligt med en giveaway! Dessutom skrev jag upp mig på BJ-mailkursen blixtsnabbt. Ska bli intressant!

  Jag började med Bullet Journaling efter att jag såg Katrin Berndt’s video om det på YouTube. Jag hamnade på den av en slump men fastnade direkt. Började med en enkel anteckningsbok men gick snabbt över till en dotted från PersonligAlmanacka. Det känns sååå skönt att slippa alla post-it lappar som dräller runt. Att ha allt samlat på ett och samma ställe är himla smidigt för min ADD-hjärna. Sen är det ju så roligt att pyssla och greja! När man har lust såklart 🙂
  Vore jätteskoj att vinna giveaway’en för jag har själv inte råd att köpa t.ex tombow’s ”bara” för att testa.

  Som sagt ska det bli spännande med mailkursen. Ha det gott sålänge!

 23. Anna says:

  Tack Dorotea, och Glad Sommar till dig och din familj! 🙂
  Det är en fin tradition ni har tycker jag att sommaren börjar idag.

  För mig kom sommaren i måndags när vi i kören sjöng I denna ljuva sommartid och En vänlig grönskas rika dräkt.
  Jag har sjungit i kör i hela mitt liv förutom ett par uppehåll, nu senast på 3,5 år.
  Så jag är så glad att jag har hittat till en ny kör och att vi som avslutning på terminen fick sjunga dessa vackra sånger gjorde mig lycklig.

  Det var tack vare dig och månadsutmaningen i höstas i Gruppen för 5 AM:are på facebook som jag hörde talas om Bullet Jornal. Jag kikade lite på det, men kände att min papperskalender var ju bra. Sedan läste jag artikeln om dig och Bullet Journal i Allas i januari och tänkte att jo men det här kan nog vara något för mig.

  Jag funderade på om jag skulle köpa mig en Leuchtturm2017, men tänkte att papperskalendern var ju fortfarande bra att ha. Däremot kunde jag jobba med mina att göra-listor på ett mer strukturerat sätt i en filofax/pärm.
  Så det försökte jag med ett tag, men kom ingen vart ändå. Plus att jag kände mig så styrd av veckouppslagen i papperskalendern som jag har envisats med att köpa varje år. För jag tycker om att skriva med penna på papper och vara kreativ.

  Efter att jag kollat runt på google och på instagram bestämde jag mig för att köpa en Leuchtturm2017, som jag började med mycket entusiastiskt. Men jag fastnade ändå.

  Och igår när jag såg din senaste film om Bullet Journaling och hur du utvärderar i slutet av månaden, vad som har fungerat och inte fungerat, insåg jag vad som bromsat mig under maj månad.

  Jag gärna vill dokumentera varje dag. Det är roligt att kunna gå tillbaka och läsa. Jag fick för mig att jag i min Bullet Journal även skulle ha dagboksanteckningar i kortfattat format. Fast det blev för långt ändå och jag skrev inte varje dag och så stannade allt upp. Och jag kände att jag inte fick en bra översikt på mina veckouppslag med min planering. Det kändes rörigt.

  Igår kväll när jag sett färdigt på din film insåg jag att jag ska ha min Bullet Journal som min kalender som jag kan utforma hur jag vill med månadsuppslag och veckouppslag, planering, mina checklistor, inspirerande citat och tacksamhetssidor med mera.

  I din nya bok skriver du så bra om ”detta blev gjort idag-listor”.
  Jag ser att jag som sjukskriven, med varierande dagsform och kort minne, får dåligt samvete när en hel del på att göra-listan inte blir gjort. Då är det jättebra att faktiskt varje dag skriva vad jag har gjort. Det är en härlig känsla att titta på denna lista och se vad jag har åstadkommit och jag får ett bättre fokus.

  Nu känner jag mig lugn och att jag är på rätt spår med min nuvarande Bullet Journal. Det kommer bli en bra översikt i den och att den hjälper mig att komma ihåg vad jag ska fokusera på och jag får ge utlopp för min kreativitet.

  Mina detta blev gjort-listor kan jag ha i en anteckningsbok vid sidan av.
  Därför vill jag gärna vara med i din utlottning.
  Och jag ska nu anmäla mig till din mejlkurs om Bullet Journal.

  Tack för all inspiration som du delar med dig av! 🙂

 24. Karina Canales says:

  Vilken härlig tävling!! Självklar är jag med och tävlar.
  Jag började med min bullet journal ett par veckor senare och anledningen var att jag började med BuJo är att jag behövde organisera bättre mina tider och dessutom älskar jag pysslen, att skriva och skapa olika saker. BuJo hjälper även mig att öva min svenska eftersom jag försöker skriva så mycket som möjligt på svenska. För mig är den bästa alternativ för att kunna planera min dag.

 25. Bettina Sörup-Madsen says:

  Jag vill vara med och tävla. Är ny i det här med Bujo men jag tror det kan hjälpa mig att styra upp mina dagar både på jobbet och privat. Det behövs verkligen. Igår kväll blev jag så inspirerad av dig att jag beställde böckerna, Jag ska bara…& 5M…. Tyvärr så hinner de inte komma till helgen. 🙁
  Ha en underbar dag och helg! //Bettina

 26. Hanna Hansson says:

  Av en slump hamnade jag på din webbplats och tittade på en youtube-film om Bullet Journaling. Jag blev så sugen för det var precis det här jag saknat lite i mitt liv, en dagbok/planering/dröm-bok. Så jag började direkt, i min gamla anteckningsbok som jag hade liggande i handväskan. Roligt är det också!

 27. Anneli Holm says:

  Jag började med Bujo för att ta bort fokuset från dator och mobilen. Jag började känna att näsan började nudda den berömda väggen på grund av ett allt för roligt jobb som jag mer och mer började bli stressad över. Nu känner jag att jag har kontroll och vet vad jag ska göra. Fram för allt kommer jag ihåg vad jag ska göra ????????

 28. Lisa says:

  Jag har börjat med BuJo flertalet gånger förr, men stupat nästan på en gång. För rörigt, jag tappar systemet, har ingen grundordning i den, eller så blir det något annat fel.

  Jag har dessutom inhandlat en uppsjö av färdiga kalendrar, men aldrig hittat den rätta. Det är alltid nåt fel på dem i mina ögon. För liten, för stor, fel sidindelning, för lite plats att skriva på, ful veckoindelning, fel typsnitt eller helt enkelt fel på typ allt. 😉

  Nu var jag så klok att jag skrev upp mig på din mejlkurs.

  Denna gång tror jag att jag fixar det. Får jag verktyg för på ett enkelt sätt bygga upp en, kan det ju inte bli fel. Jag har naturligtvis sett ett antal inlägg på Pinterest, men ärligt talat… Det kan ju knappast vara meningen att man skall ägna många långa timmar åt att plita ner det som är viktigt i nuet eller framöver. Hade man inte prestationsångest innan, är det sannerligen lätt att få det om man begraver sig i Pinterest bildbank.

  Jag är en papperspysslare av rang. Jag skapar massor med olika alster av papper, stämplar, en massa kladd och färg. Men vissa saker vill jag hålla relativt rena, och min kalender är en av dem. Snyggt, stilrent och kanske en krumelur eller två för skojs skull. Möjlighet att få skriva upp alla mina
  ToDo-listor på ett ställe! Vilken lycka!!

  Men nu skall jag fixa det en gång för alla!
  Därför deltar jag i din fina tävling! 🙂
  Ha en fin dag!

 29. Ulrika says:

  Tack för all inspiration du sprider! Jag har varje år lagt ner mycket tid på att hitta den ultimata kalendern, lagom snygg och med alla specialsidor som jag tänker att jag kommer att behöva jättemycket…sen sitter jag här i juni och märker att jag inte har skrivit ett enda ord i den. Däremot är min anteckningsbok – numera bujo – vid sidan full av listor, kom-ihåg-saker, drömmar, bokade tider och allt möjligt annat som livet fylls av. Ett liv att trivas i, men när det ska klämmas in på de färdigtryckta sidorna verkar det mest bara stöka till och kladda ner min rena fina kalender – så bakvänt kan det bli!

 30. Anna says:

  Hej, och vilken bra GiveAway!
  Jag började med en bujo i höstas, den stannade av men i februari tog jag mig i kragen och började igen.
  Jag är en listnörd av rang, har provat många varianter, på senare år mest digitalt, men det funkar inte så bra. Det blir ändå postitlappar överallt 🙂
  Just nu försöker jag hitta en kombo BuJo och GTD som är den ”metod” som tidigare funkat bäst. Det är än så länge bara i tankestadiet, men jag behöver hitta sätt att separera jobb och privat, och att faktiskt få sakerna på listorna gjorda.
  Jag är en projektledare inom verksamhetsutveckling/IT och funkismorsa så saker att hålla ordning på saknas inte!
  Nu håller jag tummarna!

 31. Jola says:

  Min historia med bujo är ganska kort – jag började i april. Varför jag började? För jag blev föräldraledig 🙂
  När jag jobbade, hade jag massa olika uppgifter att skriva i min vanlig almanacka. Det var möte här och kursen där. Träffen då och utbildning då… Jag hade nytta med färdiga ’kalender ytor’…
  När jag blev föräldraledig, så hade jag så plötsligt inte så mycket att skriva i den (även om jag hade lika mycket att göra ändå). Förutom enskilda BVC besök – var det inte så mycket att komma ihåg och hålla koll på.
  Men jag kände att jag ändå behöver planera min vardag, fast inte med konkreta tidpunkter. Förutom ville jag skriva viktiga saker som händer med barnen (oj! han skrattade så högt idag! åhhh! första träffen med mormor!). Så jag behövde någonting liksom almanacka och dagbok i ett. Och någonting som håller mig bort från mobilen, tn:n och datorn…
  Bullet journal var perfekt! Så länge utformar jag varje månad på lite olika sätt, för att hitta den ideala layouten. Och nu har jag lite mer ordning och reda på dagarna där barnet bestämmer innehållet mest. Nu vet jag i förväg vad det blir för lunch idag, vad jag behöver handla, vilka rabatter har jag i vissa affärer. Och jag kollar tillbaka på min monthly habit tracker för att se att vi är bra på att läsa böcker tillsammans med barnen med jag måste bli bättre på att hitta tid för att läsa själv… Så motiverande och utvecklande! Och inte så farlig att använda framför barnen 🙂 – det blir lite inspirerande för de med alla pennor och anteckningsboken som de får ’planera’ lite själva i ibland 😀
  Förutom så är tid med bujo min egen tid, när jag kan glömma en stund om alla viktiga grejer och tänka lite avslappnande om att bara skriva fint eller att rita en perfekt tabell 🙂
  ~~~~~~~~

Comments are closed.