På utmattningens randJag har ett projekt på gång och det projektet heter JAG! ”Projekt JAG” är det viktigaste projektet i mitt liv och den senaste tiden har jag inte varit så bra på att hålla ramarna för det projektet. I och med det har jag just kommit på mig själv att stå på utmattningens rand och därför agerar jag. NU.

Jag har en historia av utmattning sedan tidigare. En sexårig sådan och nu känner jag att jag är nära igen. Inte helt där och jag är glad att jag har fångat mig själv i tid. Det gör att jag kan koppla greppet och styra om och det tänker jag göra nu.

Jag tänker göra det tillsammans med er för projekt är så mycket roligare tillsammans med andra. Jag berättar om det i min film. Se den tycker jag.

5 tankar om “På utmattningens rand

  1. Lotta says:

    Har nyligen ”hittat” dig och uppskattar din blogg och dina filmer jättemycket! Har vågat mig på att starta en Bullet Journal och jobbar på att sänka prestationskraven. Planering och struktur i vardagen är en utmaning för mig och har så varit i hela mitt snart 50-åriga liv. Tack för att du delar med dig även av detta lite tunga, att även ”den bästa” kan falla och inte riktigt orka. Jag ser fram emot mars och ditt ”projekt jag”. Känner igen mig i så mycket av det du beskriver och behöver nog starta ett eget ”projekt jag”. Ta hand om dig!

    • Dorotea says:

      Åh tack Lotta! Livet och vardagen består inte bara av konfetti. Ibland är det tyngre och eftersom det jag pratar om är hållbar vardag så vore det inte schyst att enbart redogöra för en rosaskimrande värld. Och ja, även ”den bästa” kan falla även om orsaken för min del inte handlar om överbelastning eller stress utan mer kronisk sjukdom men känslan och resultatet är detsamma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *