P4 Göteborg med Stefan Livh

Idag blev jag inbjuden till P4 Göteborg för att prata om blogginlägget jag skrev i måndags: Minska det dåliga samvetet under lovveckan.

Stefan Livh och jag samtalade om detta en bra stund vilket förstås var väldigt trevligt. En sak vi pratade om var att det är viktigt att komma ihåg att barnen tycker att det är skönt att vara ledig. De kanske inte vill vara sysselsatta hela tiden. Lovet är deras semester från sitt jobb. Skolan. Vi får inte glömma att skolan är deras arbetsplats.

Vi pratade även om den nya boken, Tid för te: Fokus. Sinnesro. Kreativitet, vilket jag inte alls hade räknat med så det kändes extra roligt. Boksläppet närmar sig verkligen nu. Det är bara nio dagar kvar och det kan jag säga känns. Både på att jag har en hel del att stå i men också på fjärilarna i magen som bara blir fler och fler.

Om du vill lyssna på inslaget så kan du göra det HÄR.

Om du har missat att boksläppet är den 6 november klockan 17:00 på Götheborgs Te & Kaffehandel i Nordstan så finns inbjudan här. Du är varmt välkommen!

IMG_2530

Kommentera

Stäng meny
×
×

Kundvagn