HEJ! JAG HETER DOROTEA!

Utvecklas på dina villkor

Jag vill förmedla min passion för vardagen.  För livet. Fast inte det klassiska gå till jobbet, jobba hela dagen och sedan komma hem och laga middag livet. Utan livet med extra allt. En vardag som innehåller det du vill göra. Det du vill ägna din tid åt. Det du längtar efter. Det som ger dig ett leende på läpparna hela tiden och gapskratt rakt ut. Det livet.

Min passion är att hjälpa människor. Jag är inte ensam om det och kanske låter det klyschigt men det är så det är . Jag vill hjälpa dig hitta rätt innehåll till ditt extra allt liv. Jag älskar att se framgång men ännu mer när aha-ögonblick uppstår. Då när allt faller på plats och du undrar varför du inte tänkt på det här tidigare.

Jag vill jobba nära dig även om du är någon annanstans. Jag ville höra din berättelse för i den finns allt du önskar men det har inte hamnat på rätt plats än. Jag vill följa dig från din idé om livet med extra allt till när du når högsta toppen och spanar ut över det du byggt upp.

Inspirera är kul men att vara med när det händer är ännu bättre.

Jag har inte alla svaren men det jag har är erfarenheten och min superkraft. Min superkraft är hör det du inte säger och gör det tydligt för dig. Jag kan hjälpa dig formulera din önskan till något konkret som du sedan kan skapa. Jag ser det du inte ser för jag står utanför bubblan och kan därför snabbt (oftast) korrigera dig en aning så riktningen blir mer rätt. Det är min superkraft.

Om du är en person med ambition, handlingskraft och en önskan att bli bättre så kan du vara en av dem som får ta del av den superkraften.

BE YOUR POWER

Jag vet att du har en stark kraft inom dig. En kraft som vill ta dig framåt mot dina drömmar och dina mål. Lite flummigt kanske men jag är rätt säker på att du har ambitioner.

Jag driver medlemsprogrammet Be Your Power. Där får du allt det jag pratar om.

Planering, struktur och personlig utveckling i ett för jag tror att de hör ihop. Medan du planerar ditt liv, din vecka eller din dag så lär du dig massor om dig själv samtidigt.

Utveckling. Förändring. Framåt. Det är livet och det är Be Your Power.

Jag är 45 år och bor i Göteborg tillsammans med min man, min dotter, min son och kontorshundarna Charlie och Lipton. Vi bor i ett radhus nära havet och skogen.

Från vardagsrummet driver jag mitt företag. Dit bjuder jag in mina kollegor och mina klienter. Det har blivit till en kreativ oas där samtal sker och struktur skapas. Det är en härlig plats att vara på.

VÄLKOMMEN TILL MITT VARDAGSRUM!

Stäng meny
×
×

Kundvagn