Hej! Jag heter Dorotea

Dorotea heter jag och jag bor i Göteborg tillsammans med min man, mina två barn och hundarna Charlie och Lipton. 

Jag vill förmedla min passion för vardagen.  För livet. Fast inte det klassiska gå till jobbet, jobba hela dagen och sedan komma hem och laga middag livet. Utan livet med extra allt. En vardag som innehåller det du vill göra. Det du vill ägna din tid åt. Det du längtar efter. Det som ger dig ett leende på läpparna hela tiden och gapskratt rakt ut. Det livet.

Min passion är att hjälpa människor. Jag är inte ensam om det och kanske låter det klyschigt men det är så det är . Jag vill hjälpa dig hitta rätt innehåll till ditt extra allt liv. Jag älskar att se framgång men ännu mer när aha-ögonblick uppstår. Då när allt faller på plats och du undrar varför du inte tänkt på det här tidigare.

Jag vill jobba nära dig även om du är någon annanstans och därför har jag byggt upp medlemsprogrammet Be Your Power. Där lär vi känna varandra och du kan lära känna andra som är intresserade av planering, struktur och personlig utveckling. I Be Your Power ges du utrymme att utvecklas och vi arbetar med ett nytt ämne varje månad.