Jag känner att jag hamnat i något flow av att nå mål och uppnå drömmar just nu. Det är en härlig och ibland overklig känsla.

Jag vill framåt

Jag når mina mål mest hela tiden. De mindre delmålen som är vägen till det större målet – visionen. Det som hela tiden flyttar sig framåt och liksom aldrig är tillräckligt nära. Precis så som det ska vara. Det är allt som händer på vägen som är värt att firas för det är ju där det händer. Att stanna vid ett mål och vara klar det skulle jag inte trivas med. Jag är för rastlös för det. Jag vill alltid framåt.

Det behöver inte alltid vara full fart fram men fram ska jag.

Uppnå drömmar

Idag har jag haft samtal med en potentiell assistent till mig. Tänk att jag är där nu. Jag kan inte längre driva mitt företag ensam om jag vill fortsätta att växa. Jag har nått nivån på hur mycket jag kan klara av ensam och behöver minst en person till för att kunna föra företaget framåt. Jag behöver någon som tar hand om en del av det administrativa arbetet som behöver göras men också någon som hjälpa mig med marknadsföring och att skapa material till mina kurser.

2019

Under nästa år bygger jag på mitt medlemsprogram och för att det ska vara möjligt behöver vi vara två. Det kommer jag aldrig klara själv. Inte om jag vill vara frisk och det vill jag ju.

Den här sidan kommer byta utseende och det kommer komma till nyheter. Man kan säga att 2019 är året du ska kika in hos mig för här kommer det bli åka av men jag föreslår att du återkommer innan det. Typ, 1 december när det är dags för nylansering.

Så ja, drömmar slår in. Företaget växer. Medlemsprogrammet växer. Jag anställer.

4 tankar om “Om att uppnå drömmar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *