Idag kände jag för att ta helg lite tidigare.

Det betyder att jag försöker låta bli att jobba för att göra andra saker som också behöver göras då och då. Som att städa, baka och laga middag. Det brukar gå så där. Oftast följer datorn med in i köket och medan det blir små pauser i köksbestyren så gör jag någon liten jobbgrej. De saker jag gör då är sådant som blir en bonus på min att göra lista eftersom jag sällan tar helg innan jag är klar med de viktiga sakerna på agendan. Jag har inget emot att arbeta på det sättet.

Idag har jag hittills:

– skickat iväg säkert 10 olika mail som var riktigt viktiga.
– gjort korrigeringar i texter till en kommande grej.
– renskrivit några saker på MÅL 2015 som jag haft liggande till bättre tider.
– haft flera samtal med Miriam som arbetar med vår nya hemsida. Jepp, det kommer en ny inom kort.
– dammat och dammsugit.
– plockat ur diskmaskinen och fyllt den igen. Resultat=ren diskbänk!
– skrivit ner en idé jag plötsligt kom på medan jag dammade.
– skrivit inköpslista till mannen.
– skickat iväg en faktura. Yeay!
– lagat en broccolipaj med bacon. Mat som sonen älskar.
– Snart skrivit klart det här blogginlägget.

Ja men se där. En del gjort idag och klockan är bara lite efter tre. Nu ska jag snart göra lite biscotti har jag tänkt. Till fredagsmyset.

om att ta helg 5 am

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *