Och så blev det semesterOch så blev det semester. I alla fall står det så i min kalender och jag har bestämt mig att så ska de bli. Som jag redan har sagt så har jag ett projekt som löper över sommaren så det kommer jag arbeta med en dag i veckan och därtill kommer pill med sociala medier och bloggen.

Och så blev det semesterLite jobb måste det bli

Det är inte möjligt för mig att helt lägga ner verksamheten under sommaren och jag vill inte göra det heller. Jag trivs med mitt jobb och den kreativitet jobbet tillåter mig att upprätthålla. Jag mår bra då. MEN jag ska vara ledig och jag ska ta tid för ingenting och allting. När jag känner för det. Det är semester för mig – jag väljer själv.

Och så blev det semesterOch så blev det semester

Första semesterdagen började långsamt. Jag satt ute på altanen och läste bok och åt jordgubbar. Tog det lugnt. Tittade på blommorna i trädgården och på när hundarna lekte. Precis lagom.

Och så blev det semesterEfter lunch packade vi badväskorna och åkte iväg till en sjö i skogen. För mig är skogen detsamma som frihet. Mitt arbete är inte frihet. Det ger mig frihet. Om jag dessutom kan sitta vid en sjö som ligger mitt i skogen då finns det ingen gräns på hur lycklig jag känner mig.

Och så blev det semesterJag satte mig på en bräda och tittade ut över vattnet. Barnen badade och hundarna badade och allt var så där ljuvligt som det ska vara vid en sjö på sommaren. Jag tänkte inget speciellt där jag satt utan jag njöt bara av att vara där.

Och så blev det semesterJag hoppas på många utflykter som denna. Enkelheten lockar mig alltid mest. Jag behöver verkligen inte mer än detta. Det är nog därför jag älskar min altan så mycket. Den är inget speciellt men det är så enkelt att bara ta ett steg ut och sätta sig där. En kopp te och en bok och jag finner lugnet direkt.

Och så blev det semester

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *