Bakom kulisserna i ett företag händer det hela tiden saker. Nya idéer bollas och några blir till verklighet. Nu har vi ett sådant på gång och för att det ska bli möjligt att utföra behöver vi din hjälp.

För detta projekt behöver vi dina frågor. Frågor kring ämnena tid, struktur, fokus, effektivitet, planering, back to basic och såklart morgonritualer. Vi är nyfikna.

Frågorna komma att bli besvarade men inte direkt eftersom det hela ska gå igenom en liten process innan det blir en klar produkt.

Så ös på med frågor. Allt du kommer på. Vi är nyfikna.

framtid

13 tankar om “Ny idé kan bli verklighet med din hjälp

 1. Sofie says:

  vilken cliff-hanger!! Nu blir jag jättenyfiken vad det hela ska resultera i! Ett par frågor kommer här:
  Hur länge pågår ett optimalt arbetspass innan man tappar fokus?
  Hur strukturerar man bäst upp sin dag, alltså med arbetspass, pauser, ev promenad, lunch, osv? Förstår att det är individuellt men som anställd kan man ju sällan välja detta själv, man följer liksom med i den lagda agendan. Vips sitter man och jobbar i sin egna verksamhet och har möjlighet att strukturera helt själv. Lätt att dra iväg åt ett håll som verkligen inte genererar inkomst 😉 Att kunna styra sin arbetstid helt själv är ju såklart en fantastisk lyx och en möjlighet men inte för alla kan jag tro. För en del kan det nog vara ett hot mot verksamhetens överlevnad. Eller vad tror du?

 2. Monica Zetterlund says:

  Hej Dorro
  Jag vill först säga att Nyårskalendern är toppen. Du har verkligen hittat vad vi behöver alla till mans. Trots att åtminstone jag vet det mesta du skrivit, så har påminnelsen och den lilla pressen att göra, gör att det i alla fall blir gjort. Många kramar till dig för det.

  Vad gäller frågor så har jag inte så många, men tiden är svårplanerad med två heltidsjobb, det är då ett som är klart. Jag skulle behöva mer tips på power-vila, dvs några ideer på 5-10 minuters vila som jag kan göra när som helst. Jag är supertrött då jag kommer hem från mitt ekonomichefsjobb/redovisnings efter ca 10 tim och då ska försöka efter lite mat att uppmana lite ork för att göra tidning. Kram Monica

  • Dorotea says:

   Åh vad glad jag blir att höra det Monica! Som du säger så är påminnelser alltid bra!

   Bra fråga med powervila. Det ska jag fundera på. Tack!

 3. Helena Dahlberg-Sjöström says:

  Oj, det här var intressant och behöver struktur över mitt hemmaarbete. Det är så lätt att slänga in en tvättmaskin då jag ändå är ”hemma” typ.
  Jag behöver nog ett schema över struktur. Hur gör jag ett sånt schema? Vad ska ett sådant schema inkludera?

 4. Jessica says:

  jag har så klart massa frågor, men framför allt hur man bäst ska hantera det vid mina svårigheter där listor och planering sällan hjälper då man glömmer bort/tappar bort eller flyger rakt in i något annat som verkar kul. Hur ska man ruska tag i sig själv och följa det man sätter upp. Har du lösningar för personer med min problematik kommer du att kunna få mkt jobb framför dig vill jag lova:)

 5. Pingback: Fråga Dorro | dorro

 6. Pingback: Dorro ger svar på Instagram | dorro

 7. Pingback: Ställ din tidsfråga på Instagram | dorro

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *