Nu har vi skapat en tjänst för dig som gärna vill komma igång med ett projekt eller vill finna tid för att fortsätta med ett redan igångsatt projekt. Detta är en tjänst där du istället för att bli coachad över längre tid  dedikerar tre timmar i stöten för att sedan kunna sätta igång när vi har lagt på luren. Visst låter det bra?

Det kan låta konstigt att tre timmar i ett svep skulle vara positivt i jämförelse med coaching över tid men det kan det absolut vara. Det handlar helt om vad syftet med coachingen är. I det här fallet handlar det om något befintligt som ska startas igång men kanske vet du inte hur du ska få till tiden eller så har du svårt att komma igång. Ibland är det en spark i rätt riktning som behövs. NuDirekt ger dig möjligheten att sätta förstoringsglaset mot det specifika du har framför dig.

Detta är en tjänst som inte kommer finnas för bokning ständigt utan det kommer finnas ett visst antal tillfällen per månad. Antalet tillfällen kommer att annonseras i början av månaden. Så det gäller att vara på bettet för att få en plats. Vi vill kunna ge bästa möjliga kvalité till dig som bokar en NuDirekt-tid och för att det ska vara möjligt behöver det vara ett begränsat antal tillfällen.

Din investering i det här är 2400 kr och då får du:

√ 3 timmar privat coaching på Skype eller IRL (om du bor i Göteborgsområdet)
√ en välkomst-PDF där du definierar ditt mål och kartlägger vad du behöver hjälp med så att vi kan komma igång NuDirekt.
 En 3-månaders plan där de viktigaste uppgifterna/prioriteringarna finns utplacerade.
 Uppföljning efter två veckor för att se hur det går för dig och där du får svar på eventuella frågor.

Eftersom halva april har gått har vi nu 3 tillfällen att erbjuda under april månad. Och eftersom vi såklart vill ge ett välkomsterbjudande får du som bokar under april 10% rabatt (2160 kr). Bokning sker på NUDirekt-sidan.

NUDIREKT

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *