Hej vänner!

Första läsmånaden är igång och nu närmar det sig dags för årets första Q&A.

Jag förstår om du inte kommit igång med att läsa eller inte känner att du kommer vara klar med del ett till på torsdag. Det är helt okej. Det är alltid lite knaggligt i början av ett projekt. I det här fallet så ska du få hem boken först och sedan komma igång. Dessutom kom flera av er in i PowerMindBookclub förra veckan.

Ett Q&A går till så att jag håller i en livesändning inne i PowerMindBookclub-gruppen på Facebook. Jag svarar på frågor som ni har skickat till mig eller tankar som ni fått/haft medan ni läst. Jag reagerar och reflekterar på det jag får. Det är alltså bara jag som är med i denna sändning. Du är med i kommentarsfältet om du vill.

Frågorna vill jag helst ha i förväg och de skickar du till fraga@doroteapettersson.se. Helst senast onsdag så jag hinner läsa och tänka. Får jag inga frågor eller reflektioner denna gången så kommer jag på något att prata om ändå. Jag brukar inte ha några problem med det.

Om du har andra frågor så går det bra att ställa dem inne i gruppen på Facebook. Jag är inte alltid där och hinner svara direkt men jag svarar så fort jag har möjlighet.

Ha nu en härlig vecka och hoppas du får möjlighet att läsa en stund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *