Nu är det verkligen ljusets tid. Himlen är blåare än blå och ljuset är ljusare än någon annan gång på året. Det är midsommarvecka.

Jag njuter av att sommaren är här och att jag kan titta upp och se en klarblå himmel. Jag sitter ute på min altan och tittar på mina rabatter som blommar överdådigt och jag känner att jag fyller på med liv. Här om dagen somnade jag liggandes i min utomhus soffa. Det är att verkligen vila. När man slappnar av så mycket att man somnar.

Ta dig tid denna midsommarvecka att verkligen insupa ljuset och det blå även om det skulle råka regna. Det är midsommar trots allt och alla vet vi att oddsen för regn är högre än för solsken men även om det regnar går det att njuta. Ta dig tid att njuta, vila och känna. Ta in det i hela dig och bevara det. Det tänker jag göra.

blåhimmel

Imorgon är det dags för första SommarBoost-inlägget! Glöm inte det!

COLLECTIONS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *