När går du upp egentligen? En fråga som jag får nästan varje dag. Det är inte så konstigt med tanke på vad jag jobbar med.

Den 26 oktober går vi över till vintertid och det innebär att vi får en extra timme som av de flesta används till att sova lite extra. Jag föreslår att du använder den timmen till att faktiskt gå upp och få in en ny dygnsrytm. På så sätt får du in din fokustimme utan att behöva känna att det blir en extra ansträngning för din del. Smart eller hur?

Vad får du ut av att gå upp en timme tidigare? Jo du får en egen stund. Du startar din dag med en plan. Du får mer energi under dagen och du stannar fokuserad i det du gör. Förutom det kommer du att hinna med saker som du idag inte hinner med. Du får helt enkelt fler timmar till ditt förfogande utan att ha offrat något.

Gå med i THE 5 AM OCTOBER CHALLENGE (klick)och starta din dag med andra som vill få en bra morgonritual. I en social grupp på Facebook peppar ni varandra och av mig får ni tips och råd samt uppgifter som kommer ge dig den morgonritual du vill ha.

När går du upp egentligen?

octoberchallenge

En tanke om “När går du upp egentligen?

  1. Palle says:

    Kan vara en bra ide för de som är morgonpigga. Att få en timmes lugn där man kan få saker gjorda som annars inte hinns med.
    Förhoppningsvis leder det också till mindre stress och mer njutning i tillvaron samt lättare att somna på kvällarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *