Idag skickar jag min bok till tryck. Det är blandade känslor som råder. Det är panik, förväntan, glädje, pirr i magen och tårar bakom ögonlocken. Det är en känsla som är läskig samtidigt som den är upplyftande. Det är allt på en och samma gång.

När ett mål är uppnått ska det firas. Du kan fira stort eller du kan fira smått men fira det ska du. Varje steg mot ett mål är ett steg i rätt riktning. För mig är målet helt uppnått nästa vecka när jag står med boken i handen. När jag kan bläddra i den. Mitt mål är uppnått när jag överlämnar min bok i en läsares händer för första gången. Då ska jag fira ännu en gång. Idag ska jag fira med att göra nya naglar. Med orange glitter förstås!

 

Skärmavbild 2014-09-15 kl. 09.17.22

8 tankar om “När ett mål är uppnått ska det firas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *