Dagens ämne i företagarnas bloggutmaning är #energikick och ojoj det skulle jag kunna skriva en hel bok om. En bok om vad som ger mig energi för det är många saker av blandad karaktär.

Idag vill jag fokusera på den energi jag får av mina klienter och följare. De jag coachar över telefon eller Skype och de som är med i Facebookgruppen.

ENERGI FRÅN MÅNADSUTMANINGEN

I fredags började månadsutmaningen: Tänk inte bara, AGERA och många som anmält sig är nu i full gång med sitt planerande av sitt fokusområde för månaden. Och redan känner jag mig helt uppåt av allas kreativitet och förväntan. Jag känner hur det bubblar i svaren jag får i trådarna i gruppen. Och jag tycker det är så intressant att läsa om vilka område deltagarna har valt.

Här är exempel på valda fokusområden:

√ Hälsa (med specifika delmål/delmoment)
√  Dygnsrytm
√  Självomsorg
√  Ordning och reda
√  Planering/struktur
√  Koncenterar mig på det som ”hör till mig”
√  Göra en sak i taget
√  5 AM – tidiga morgnar och rutin kring det
√  Skriva dikter
√  ”Gör yoga”
√  Bokutgivning
√  Jag vill & jag kan

Visst är det en spännande variationen av fokusområden? Det tycker jag i alla fall. Jag får definitivt en energikick av det här. Av deltagarnas engagemang och för att det ger mig något att bita i och jag är övertygad att jag kommer känna mig riktigt glad i slutet av utmaningen när jag får höra om deltagarnas resultat. Då kommer jag hoppa av glädje och den glädjen i sig kommer med största sannolikhet leda till fler idéer för min del.

ENERGI FRÅN COACHING

Klienterna som jag coachar ger mig också massor med energi. I varje samtal berättar de om något som gör dem frustrerade eller för den delen glada och under tiden som de berättar hittar de svar på sina egna frågor. Den AHA-upplevelsen som de får är verkligen fantastisk.

När jag lägger på luren eller stänger ner Skype efter ett samtal har jag massor med energi att ta tag i den uppgift som ligger och väntar på mig. Jag vet att jag alltid är extra uppfinningsrik och handlingskraftig efter att jag pratat med någon var som jag coachar.

FUNDERA DU OCKSÅ

Jag rekommenderar verkligen att du funderar på vad som ger dig energi. Vad i din vardag, ditt liv, ger dig glädje på ett sådant sätt att det får dig att agera. För det är det energikickar många gånger handlar om. Att få energi för att göra något.

energi

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *