Hej vänner!

Jag vet inte vad det beror på men jag har haft ovanligt svårt att samla mig för att skriva ett hej då 2018 och hej 2019 inlägg. Det är så mycket som ska fram samtidigt och det är svårt tycker jag.Räcker det med att jag sammanfattar 2018 som ett bra år? Det var inte magnifikt men det var inte heller blaha.

2018 – ett bra år

2018 var året som hade världens bästa sommar. Jag hade mitt bästa företagsår på många plan. Jag fick ja på en ny bok som vi (jag och förlaget) sedan backade på och valde att inte skriva. Jag bestämde mig för att anställa en underkonsult, Helen, som börjar hos mig nu i januari. Jag åkte till London på Mastermind med Amy Landino och hade världens stressigaste december. Be Your Power fick äntligen sin plats.

Festernas år

Bland vännerna kallade vi 2018 för festernas år. Det var ett sådant där år då många fyllde jämt och en tog en efterlängtad examen. Jag hade Schlagerfest som nog blir en fest vi kommer prata länge om. Hur kul som helst.

Det tuffa

Det var också ett tufft år när det kommer till min hälsa. Jag hade mycket mer smärta och mitt högra knä gick till slut helt ”sönder” så under 2019 kommer jag opereras och få en knäprotes.

Självsnäll är mitt ledord

2019 då? Vad tänker jag nu? Som du kanske redan har läst är mitt ledord för året SJÄLVSNÄLL. Det är mycket kopplat till att 2018 var ett så smärtsamt år fysiskt så jag behöver verkligen lägga vikt på att ta hand om mig själv. Med så mycket fysisk påfrestning så påverkas psyket. Det går åt mycket energi till att hantera värk och smärta vilket betyder att jag har en mindre dos än vad jag är van vid till arbete, sociala aktiviteter och familjen.

För mig betyder självsnäll att jag tar hand om mig själv. Att jag ger kroppen bra mat och rörelse, att jag gör roliga saker och att jag lägger in lugna aktiviteter dagligen. Det handlar om att reflektera och om att ta vara på det lilla fina som händer.

Se filmen

Jag har såklart fler mål än att vara självsnäll. Jag berättar om dessa i filmen jag nyss lagt upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *