Mina begränsningarGodmorgon och välkommen till en ny vecka. Denna veckan är inte helt olik förra veckan. Mycket tid för kursarbete och en hel del möten. Även denna vecka har jag ett tema för inläggen här på bloggen. Jag tycker att det är viktigt att prata om de begränsningar många lever med som gör att planerandet av livet ser annorlunda ut.

Mina begränsningarLeva med begränsningar

Själv har jag två reumatiska sjukdomar som gör att min vardag inte alltid är så enkel. Jag har mycket värk och smärta och är begränsad i min rörlighet. Det stoppar mig inte från att jobba eller göra kul aktiviteter med familjen och vänner men aktiviteterna är inte som för ett par år sedan.

Kanske har du också någon sjukdom eller så har du utmattningssyndrom vilket inte är helt ovanligt tyvärr. När energin inte räcker till men antalet timmar att göra saker på är lika många är det inte helt enkelt att få det att gå ihop. Viljan matchar ofta inte energin. Det är jobbigt och en sorg som det gäller att lära sig leva med.

Det finns mycket att säga i det här ämnet och jag ska göra mitt bästa att dela med mig av min egen kunskap i ämnet. Jag är ju inte helt ovan vid att behöva tänka utanför boxen på grund av sjukdom.

Mina begränsningarMin vecka

Som sagt har jag en full men ganska lugn vecka framför mig. Jag tänker fortsätta förbereda för kurser som kommer framöver och så går jag in i ett slutskede på ett uppdrag jag har.

Måndag

Som vanligt ägnar jag mig åt planering av alla detaljer under veckan. Det är många småsaker som ska göras som lätt glöms bort om de inte finns med på att göralistan.

Tisdag

Jag har en coachingsession på förmiddagen och resten av dagen ska jag jobba med det som har med mitt onlinearbete att göra. Spela in filmer och förbereda för livesänding i medlemsgruppen.

Mina begränsningarOnsdag

Det är dags för första nätverksmötet efter sommaruppehållet. Det blir en omställning att vara ute ur huset tidigt på morgonen för att vara på plats redan klockan 07:00 men jag ser massor fram emot det.

Torsdag

Det blir en mötesdag. Hela dagen har jag möten inbokade faktiskt så jag kommer vara rätt mör på kvällen.

Fredag

Jag har inga planer för fredagen faktiskt. Jag har valt att hålla dagen öppen för ett eventuellt möte som jag får besked om under veckan. Fredagsbuketten ska köpar i alla fall och på kvällen ska jag mysa med familjen.

Som ni märker är veckan inte så intensiv och det känns skönt. Förra veckan gick i ett så jag behöver mer tid för lugn denna veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *