En ny vecka ligger framför mig. Alla möten är inbokade i kalendern och i min Bullet Journal är måndagen planerad.

Mina måndagar

Alla mina måndagar ser ungefär likadana ut. Det är för att det är så jag valt att jag vill starta mina veckor. Jag är en otroligt social person men måndagar fram till lunch vill jag vara helt ensam. Jag vill helst inte prata med någon eller ens se vad någon annan gör. Det är min tid för reflektion, uppstart och förberedelse. Allt det jag behöver för att sedan ta tag i allt som veckan har att bjuda på. 

Precis så börjar jag även min dag idag.

När jag har haft min tid för mig själv är det dags för veckans stående punkt: The Masterminders. Då när jag träffar tre av mina entreprenörskollegor och pratar om företagsutveckling och våra utmaningar. Det är en boost för veckan men också allt det där som är så rätt med att vara egenföretagare – andra som förstår hur det är.

Energin från samtalet med kollegor använder jag till att skriva något blogginlägg eller ordna med ett nyhetsbrev. Det fungerar nästan alltid.

Så ja, mina måndagar ser ungefär likadana ut varje vecka. Inga utsvävningar.

Detta händer i veckan

Men en vecka består ju inte enbart av en måndag. Denna veckans:

Jag ser fram emot

Det är en ganska så vanlig vecka så det är inget stort som ska hända direkt. I helgen ska vi fira min systers barn som fyllt år. Det är alltid trevligt. Att träffa familj ser jag alltid fram emot. Jobbmässigt har jag en ny coachingklient och det ser jag också alltid fram emot eftersom jag sällan vet exakt vad det ska handla om.

Mest intressanta

I veckan ska jag göra en behovsanalys åt en ny kund. Jag ska kartlägga organisationstrukturen och sedan bedöma vilka insatser jag kan göra för att hjälpa bolagsägaren framåt med företaget. Den typen av uppdrag älskar jag. Då får min strukturella hjärna och strategiska hjärna jobba tillsammans.

Gah, hur ska det gå till?

Min tisdag är min gah denna veckan. Den är fullbokad till bredden och det är nästan lite svårt att hinna mellan de olika mötena. Jag ogillar att ha det så men ibland faller det sig på det viset och det är det bara att ta ett extra andetag och le. 

Börja, sluta & fortsätta

Denna veckan har jag som sagt uppstart med en större kund, en ny coachingklient och även ett annat företag där jag ska gå in som administrativ resurs. Så flera börjor.

Jag ska sluta tvivla på min förmåga att uppnå de säljmål jag sätter upp. Jag har nästan bokat mig fullbokat fram till årsskiftet. Inte helt. Det finns fortfarande utrymme för något större projekt och för ett några coachingsklienter.

Jag ska fortsätta med att hålla den planeringsstruktur jag haft de senaste tre månaderna. Inget speciellt men enkelheten i det har gjort att jag vet precis vad jag ska göra men det finns gott om utrymme för spontanitet. Så som jag vill ha det.

Något sådant tror jag det ser ut denna veckan. Det känns som det kommer blir bra.

Hur ser det ut för dig?

4 tankar om “Min måndag och resten av veckan

    • Dorotea says:

      Det är inte lätt att vabba och jobba på samma gång men med god planering och mycket ödmjukhet så går det. Vad kul med event. Hoppas det blir så lyckat som du hoppas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *