Men se godmorgon

Men se godmorgon!

ÄNTLIGEN! Det är dags för podden “Men se godmorgon” att se dagens ljus. Jag har tänkt på detta länge men komplicerat det för mycket så det har inte blivit av men nu så – nu har jag blivit med podd.

Men se godmorgon…en morgonpodd

Det är en morgonpodd med korta avsnitt. Riktigt korta avsnitt faktiskt. De kommer ligga på mellan 5-15 minuter för att du ska kunna lyssna varje morgon under din morgonrutin eller när du är på väg till jobbet.

Jag är ju helt övertygad om att morgonen är viktig. Om du börjar dagen på ett fokuserat och avslappnat sätt så kommer det ger rätt känsla in i dagen. Jag vill vara till hjälp om jag kan. Om du hellre lyssnar undern lunchen eller före du somnar så går det såklart också bra.

Det kommer ett nytt avsnitt varje vardagsmorgon klockan 05:00. Spontant prat om ett ämne som jag funderat på, du frågat om eller som känns rätt för stunden. Prestigelöst och personligt. Kanske ger jag dig ett tankekorn för dagen eller så får du ett tips på något du kan använda dig av i din vardag.

Lyssna

Än så länge kan du endast lyssna hos podbean men under veckan ska det gå överallt där poddar finns. Denna veckan får du alla veckans avsnitt redan idag. Jag vill att du ska få en känsla av vad det här är för podd.

Jag hoppas att du ska vilja lyssna och att du ska tycka om det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *