Skapa kontroll och få mer gjort på mindre tid med

Mastermind ”måndagsmötet” för framgångsdrivna entreprenörer

Är du en driven entreprenör som önskade att du hade kollegor att bolla med, mer kontroll på alla tusentals saker du ska göra och som vill få MER gjort på mindre tid? 

Då är min mastermind för dig! Med 11 års erfarenhet av planering och produktivitet kommer jag guida dig till en tydligare planering som håller och gör att du får MER gjort på mindre tid.

Endast 1199 kr/mån + moms i tre månader (betalas per månad)

Vi börjar 3 juni och ses sedan varje måndag i juni, augusti och september. 

Mastermind ”måndagsmötet” för framgångsdrivna entreprenörer är perfekt för dig…

 

Bli säker i din planering och prioritering så att du når dina mål snabbare

Många entreprenörer har långa to-do-listor men känner sig ändå stressade över allt de har att göra och att de ska glömma något viktigt. 

I min mastermind-grupp kommer du få hjälp med att planera med klarhet varje vecka och ta kontrollen över arbetsflödet så att du verkligen jobbar i rätt riktning mot dina mål. På så sätt kommer du känna dig mer i balans, få en mer harmonisk arbetssituation och få resultat snabbare.

Dessutom får du pepp, stöd och problemlösning tillsammans med andra som är i liknande sitation som du.

Kom till måndagsmötet varje vecka och få den kontroll du vill ha!

Endast 1199 kr/mån + moms (betalas per månad)

Boka in mig på måndagsmötet

Vi börjar 3 juni och ses sedan varje måndag i juni, augusti och september.

Det här ingår

Planeringsexpert & Affärsutvecklare

Hej! Det är jag som är dorro!

När jag blev utmattad för 15 år sedan insåg jag att jag hade helt fel inställning till tid och prioritering. Den duktiga flickan och perfektionisten behövde tänka om.

Med min bakgrund som pedagog inom psykologi gick jag till mina psykologiböcker och lärde mig allt om tidsuppfattning, prioritering och beteenden som står i vägen för produktivitet.

Idag jobbar jag som coach inom planering och affärsutveckling och har gjort så i 11 år. Jag har under den här tiden samlat på mig erfarenhet och en förståelse för vad framgångsdrivna entreprenörer gör fel och vilken hjälp de behöver för att få mer gjort på rätt sätt och därmed kunna bygga det företag de drömmer om och leva det liv som får dem att må bra.

Med min planeringsmetod kommer du som egen företagare få mer tydlighet i exakt vad du behöver göra varje dag och vecka för att nå dina mål.

Jag brinner för att du ska få en tillvaro som är skön att leva i, bygga ditt företag och tjäna de pengar du vill.

Jag finns här för att hjälpa dig med din planering så att du får kontroll och klarhet så att du kan bygga ditt drömföretag.

boka in mig på måndagsmötet!

Endast 1199 kr/mån + moms  (betalas per månad)
Vi börjar 3 juni och ses sedan varje måndag i juni, augusti och september.