Måndagslive med DoroteaIdag var det äntligen dags för premiär av ”Måndagslive med Dorotea”. Jag har tänkt på detta länge men inte tagit mig för. Jepp, även jag prokrastinerar. Framför allt om det är något som jag tycker känns läskigt och det att prata rakt ut i cyberspace tillhör inte riktigt det jag är mest bekväm med.

Men min coach, en coach behöver också en coach, peppade mig och bestämde att idag var dagen det skulle ske. Det var helt enkelt bara för mig att lyda.

Så klockan 10:00 idag gick jag live på Facebook och Instagram samtidigt. Ska det va, så ska det va. Lika bra att slå på stora trumman direkt.

Måndagslive med DoroteaMåndagslive med Dorotea

Tanken med ”Måndagsliven” är att jag dyker upp på Facebook och Instagram varje måndag och pratar om fokusämnet på bloggen men framför allt svarar på frågor som du som tittar ställer. Jag får så många frågor varje dag och jag har inte riktigt utrymme att svara på alla här i bloggen. I så fall skulle jag behöva skriva tre mastodontinlägg om dagen och det går faktiskt inte. Måndagsliven blir ett till forum för att prata med er helt enkelt.

Måndagslive med DoroteaMåndagslivens format

Denna gången blev det lite rörigt men det kommer få en form efter hand. Jag vill ju att du som tittar är med och formar vilket du gör genom att kommentera och ställa frågor under sändningen och de frågor som skrivs i kommentarerna även efter sändningen plockar jag till kommande måndagar.

Jag ser fram emot att träffa dig varje måndag under hösten. Förmodligen alltid klockan 10:00.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *