Maj är en förberedelsemånad

Åh, vad jag tycker om när första dagen på en månad infaller på en måndag. Som idag. Det är planeringsnörden i mig som får glädjefnatt. Maj månad hoppas jag ska bjuda på vackert väder för det tycker jag vi är värda nu. Företagsmässigt är maj en förberedelsemånad. Förberedelse för sommaren och ledigheten. Kan verka knasigt att förbereda för semester redan nu men innan jag hunnit blinka så står jag på något av barnens skolgård och sjunger Den blomstertid nu kommer och ser fram emot två månader sommarlov med dem.

Många idéer att sortera i maj

√ Veckans planer

Jag har en lugn vecka framför mig i alla fall när det kommer till coachning så jag tänker passa på att lägga tid på planerings- och strategiarbete. Jag har några sommaridéer som jag ska klura vidare på och se om det är värt att satsa på.

Maj är en förberedelsemånad√  Veckans prioritering

Jag fortsätter att ha Bullet Journalfilmer i fokus denna veckan också. Idag kommer film nummer två som är en genomgång av månadsinnehållet i min bujo och hur man kan tänka kring det. Förutom det ligger sömn högt upp på listan. Jag har haft problem med inflammation i min vänsterhand vilket har hållit mig vaken så jag har ett rejält sömnminus.

Maj är en förberedelsemånad√ Veckans bjudning

Ingen bjudning planerad denna veckan men jag har tankar på att gå på en lunch på fredag och så hoppas jag träffa en vän på en fika.

Maj är en förberedelsemånad√ Veckans önskning

Denna veckan tror jag faktiskt att jag önskar sömn mest av allt men jag kan ju inte sova hela tiden. Jag hoppas att inspelningen av filmen ska gå bra och att jag ska få mina många idéer sorterade.

Maj är en förberedelsemånad√ Veckans utmaning

Jag skulle nog säga att min utmaning denna veckan är att hålla mig till en sak i taget. Ironiskt med tanke på att detta är ett av mina främsta råd. Men när jag har så många saker på en och samma gång som ska struktureras så är det inte helt ovanligt att min hjärna hoppar från det enda till det andra. Det blir till att blockplanera denna veckan.

Maj är en förberedelsemånad√ Veckans blogginlägg

Denna veckan väntar ett inlägg med foton från mitt kafferep i fredags och ett om hur man förflyttar en björk från skogen in till sitt kontor. Ja, och en resumé av april skulle jag tro. Och så har jag två inlägg jag lovade förra veckan som inte blev av.

Hur ser din veckolista ut?

(Fotona är från gårdagens Valborgsfirande med familjen).

En tanke om “Maj är en förberedelsemånad

  1. Annica says:

    Hm. Denna vecka är vi i Norrland hos min mamma. Imorgon är det urnsättning av min pappa. Annars blir det mycket att umgås med mina syskon och syskonbarn med mina barn. Åker härifrån på fredag. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *