lucia-selfiesJag tycker om det mesta med december. Alla ljusen, pyntet, luciadagen och såklart själva julafton. Idag är det luciadagen och det har man kunnat se lite överallt på stan. Människor går runt i vita linnen, kronor och glitter lite överallt. Ingen tycker det är konstigt alls.

Lucia-selfies

I gruppen Be Your Power 2018 önskade jag idag en selfie från de som ville. Det är roligt att se vilka som är med i gruppen och ”träffa” dem i sin egen miljö. Och jag ska inte vara den som är den utan idag bjuder jag på min dag med hjälp av lucia-selfies.

lucia-selfiesI vanligt ordning började jag min onsdagsmorgon med nätverksträff. Här har de flesta gått hem men några sitter kvar och jobbar och så även jag.

lucia-selfiesJag och min gula väska på väg hem. Dags för lunch och lite administrativt arbete.

lucia-selfiesJag har precis skrivit klart en offert och tar mig en paus.

lucia-selfiesBokpackning pågår. Jag har ju rejäl rabatt på mina böcker fram till den 31 december. Tills dess går det bra att köpa 5 AM-boken och Tid för te-boken för endast 50 kr (frakt tillkommer).

lucia-selfiesLinda Bodestad, normpsykolog, har precis blivit klar med sin kvartalsplanering för första kvartalet. Då är man så här glad.

lucia-selfiesJag har suttit och jobbat vidare med mina mål för 2018. Jag har kikat i Lisa Jacobs bok för inspiration.

lucia-selfiesMin arbetsdag är slut. Jag känner mig riktigt nöjd.

lucia-selfiesLussefika med sonen. Pepparkakor och lussekatter såklart.

2 tankar om “Dokumentation av dagen med lucia-selfies

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *