Ingen av oss är immun till förändringar. Inte du och inte heller jag. Det här året har varit förändringens år för de flesta av oss skulle jag nog vilja påstå. Ofrivilliga förändringar och förändringar som kommit till av eget val för att urspungsläget hastigt ändrats. Själv har jag bara det senaste hamnat i en våg av förändring som skakat om mitt företag. Inget som jag inte väljer men som ger mig något av en identitetskris. Jag står plötsligt med helt öppna kort och vet inte vad jag ska välja.

Förändringar som känns som identitetskris

Att hamna i en identitetskris är inget jag är van vid. Jag är en person som har bra koll på vem jag är och vad jag vill. Så har jag nog alltid varit. Jag är en person som går min egen väg och som inte är rädd för att göra det motsatta från vad andra tycker. Jag jobbar från hjärtat men har alltid huvudet med mig. Planering och tydligthet är viktigt för mig men jag låter inte planen styra mig. Det kan bli väldigt fel då om inte hjärtat får hänga med. En planering är inte allt här i livet.

Medlemsprogrammet läggs ner

Förra veckan fattade jag beslutet att lägga ner mitt medlemsprogram. Det var ett beslut jag inte tog med lätthet men som jag var tvungen att fatta snabbt. I samband med det valde jag också att inte dra igång min 90-dagarskurs som jag såg så väldigt fram emot. Jag behöver vara ärlig med mig själv och min tid och detta är det resultat jag kunde komma fram till. Medlemsprogrammet har funnits i nästan fyra år och det har varit omtyckt av er och väldigt omtyckt av mig. Det var med sorg i hjärtat så jag meddelade att den eran nu är över. Jag är så tacksam till alla er som var med.

Nya dorro

Den nya dorro är samma dorro som alltid har varit men med en fot på en annan plats. Jag är numera även VD för ett relativt nystartat företag i utbildningsbranschen. Jag är den som ska styra upp hela verksamheten och se till att ro affärer i land. Det är ingen liten uppgift men jag tycker det är otroligt spännande och utmanande. Utmaningar är vad som driver mig och det här är en utmaning som heter duga. Varje dag känns som ett vågspel och varje dag avslutas med att jag besegrat en rädsla eller lyckats med något som jag nyligen aldrig trott att jag skulle kunna hantera.

dorro AB som är verksamheten du känner mig i och som jag drivit i snart åtta år blir kvar. Jag är som sagt samma dorro. Skillnaden är att jag framöver främst kommer erbjuda coaching. Jag går tillbaka till grunden helt enkelt. Där jag startade. Jag älskar mötet med er och jag älskar att se hur ni utvecklas. Varken det är via min coaching eller att du har läst här i bloggen eller tagit till dig av något i en av mina filmer eller i ett inlägg på Instagram. Jag vill möta dig.

Någon gång ibland kommer jag bjuda in till en masterclass eller liknande. Det kommer mest ske utifrån önskemål och såklart kommer den årliga planeringen gå av stapeln. Den som tidigare hetat PlaneringsMaraton och som i år fått namnet Masterklass2021. Namnet är ändrat för att det i år blir i webinarform likt en workshop istället för över tre dagar på Facebook. Samma tanke men utförandet sker på annat sätt.

Här finns jag

Jag kommer främst synas på Instagram. Min tanke är att väcka den här bloggen och även då och då lägga ut en film på youtube. Hur allt det här ska göras det vet jag inte riktigt än. Planen är inte satt. Till en början tänker jag gå på känsla och så får vi tillsammans jobba fram något som fungerar. Du som läsare av min blogg, följare på Instagram eller youtubebesökare vet ju vad du tycker om. Utifrån dina reaktioner tänker jag att jag bygger vidare. Jag tror att det är en bra metod.

Jag hoppas att du vill hänga med i min omvandling. Förmodligen kommer du få se mer av mig. Mer av vem jag är förutom planeringsexperten och coachen. Jag är ju mer än så.

Hur som helst så är du varmt välkommen hit alltid -till dorro som gör allt the dorro way.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *