Hej vänner! Idag är det nyårsafton och jag har just spelat in en livepodd i min medlemsgrupp Be Your Power. Det var riktigt kul.

Det är väl ett riktigt bra avslut på 2019? Jag gör något jag aldrig har gjort förut. Samtidigt som jag säger det så tänker jag att jag nyligen sagt att jag ska tona ner antalet aktiviteter som är helt nya och där jag får en kick av känslan som det för med sig. Det blir mycket snabba kickar i mitt liv eftersom jag så ofta sätter mig i situationer där det är mycket fjärilar i magen och ny kunskap. Det är nog bra men jag behöver mindre av det. Det är en lärdom jag tar med mig från 2019.

Det är just vad dagens avsnitt i podden handlar om – ”Lärdomar från 2019”. Jag delar med mig av några av mina lärdomar. Den ovan finns inte med bland dessa. Detta gjorde jag i en livesändning i Be Your Power för jag tänkte att det kunde vara kul att se in bakom kulisserna. Jag satt här med två datorer, en poddmikrofon och en mobil med kameran filmandes. Livet för en onlineföretagare.

Det var verkligen superkul och jag tror det kommer hända igen. Kanske kör jag till och med en riktig livepodd där du kan sitta med.

Men nu tänker jag att vi avslutar det här året med ett nyårslöfte gällande bloggen. Jag lovar att det blir ett bättre bloggår 2020. Vilken typ av inlägg vet jag inte än men här ska i alla fall fyllas på med innehåll som du kan ta del av.

Jag önskar dig en riktigt fin nyårsafton. Vi ses igen 2020.

Lyssna på avsnittet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *