Det är helg. Det är dags för allt det där som du planerat att göra hela veckan. Nu ska det hinnas med och det ska bli trevligt.

Blir det så eller försvinner ledigheten bort i någon form av ”jag ska bara göra det här först”? Först ska jag städa, tvätta, köpa skor till barnen och sedan ska jag ta en löptur i skogen. Jag hoppas verkligen inte att det är så utan att du faktiskt gör det du önskar och njuter.

[bctt tweet=”Lägg in lite helg i din vardag.”]

Men jag har ändå ett förslag. Låt inte helgen vara det du väntar på utan lägg in helg i din vardag och längta efter varje dag istället. Fyll vardagen med den känsla som du har för helgen. Tänk vad skönt. Och ja, jag säger detta ofta och jag kommer fortsätta säga det för att jag vill att du ska älska måndagar så som jag älskar dem.

Skapa fredagskänsla varje dag. Börja med en gång.

Hos Smpl kan du idag läsa om: Vad är det värsta som kan hända om du rensar bort saker?

Dagens frågor hittar du här.

godis

 

Detta inlägg är en del av ”Downshifting Week” En vecka då THE 5 AM ACADEMY tillsammans med Smpl ger dig tips hur du kan trappa ner för hållbar enkelhet och en enkel vardag.

Varje dag kan du läsa två blogginlägg som relaterar till detta med downshifting och varje dag får du två frågor att svara och reflektera kring.

Evenemanget hittar du här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *