Kurs i mitt vardagsrumI lördags var det dags igen – kurs i mitt vardagsrum. Denna gången med två deltagare som ville få ordning på sin vardag och känna att de är på rätt väg.

Kurs i mitt vardagsrumKurs i mitt vardagsrum

Vi hade en fantastisk dag tillsammans med många fina och djupa samtal. Det är verkligen ett privilegium att få ta del av andras liv och tankar. Jag är verkligen tacksam för det förtroendet. Jag vet att det gör stor skillnad att få prata om vad som händer i ens liv. Det ger en förståelse för sin egen stituation om inte annat.

Kurs i mitt vardagsrumVardagspussel och lösningar

Vi samtalade om deras vardagspussel och jag kunde lokalisera de lösa bitarna och de som satt som sten men som egentligen inte hörde till. Det är ett spännande detektivarbete som leder till många aha-upplevelser och nya sätt att se på hur de dagliga rutinerna kan lösas. Många gånger är det enkla lösningar som är svåra att se själv eftersom man är mitt i bubblan.

Kurs i mitt vardagsrumNästa workshop

Som vanligt tyckte jag det var fantastiskt trevligt att ha workshop i mitt vardagsrum och på fredag är det dags igen. Då är det dags för ”Kreativt Kaos” för entreprenörer. Då ska normpsykologen Lina Bodestad prata om ”Utanför boxen”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *