Just nu och framåtJag brukar ju ha en veckolista på måndagar där jag berättar vad jag ska göra men jag har tröttnat på den lite. Så varierande är faktiskt inte mina veckor. Jag coachar och jag gör planeringar och då och då åker jag iväg på föreläser. Jag menar inte att mitt arbete är tråkigt eller att mina veckor är innehållslösa men hur roligt är det att läsa ungefär samma sak varje vecka? Idag får ni istället en liten inblick i vad som händer just nu och framåt.

Just nu och framåtSå vad händer hos mig just nu?

Just nu är jag i en avslutnings- och starta nyttfas på en och samma gång. Som alltid den här tiden på året. Jag blickar mot ett nytt år men samtidigt har jag projekt att avsluta och mål kvar att uppnå. Jag börjar bocka av men några saker är allt kvar.

Vad ska jag göra?

Under höstvintern har jag en viktig workshop jag ska leda och en större föreläsning i Danmark. Jag har nyligen påbörjat ett sexmånadersprojekt där jag är projektledare och i veckan blev jag klar med projektplanen. Jag har flera inbokade för kvartalsplaneringar. Både för att avsluta det här året men också för att påbörja nästa.

Mina barn fyller år i november och december så födelsedagspresenter ska inhandlar och julklappar likaså. Som alltid vill jag ha det klart till den 15 november. Jag tycker det är skönt att kunna fokusera på julbak och julmys i december och så även i år.

Just nu och framåtMål uppnås

I fredags hade jag ett superintressant telefonmöte med en potentiell kund och jag hoppas verkligen att det mynnar ut i något riktigt bra. Ibland gäller det att slå på den stora trumman och se vad som händer. Och så är det i det här fallet. Oavsett hur det går så betydde det mötet att jag uppnådde ett av mina mål som jag satte inför 2016. Ett stort mål som kändes rejält i magen när jag skrev ner det. Hårt arbete leder till resultat.

Ja, jag vet. Jag är bra på att vara hemlig. Har insett att det är en ny grej jag håller på med och jag både ber och inte ber om ursäkt för det.

Just nu och framåtLansering av projektet som påbörjades i somras

Denna veckan är det äntligen dags för mig att avslöja vad det är för projekt jag har jobbat med sedan i somras. Jag kommer berätta vad det är och med vilka jag arbetar. Mitt team. Det ser jag fram emot och i och med att jag säger det här och nu betyder det att vi verkligen behöver bli klara med de sista detaljerna. Ibland får man piska på sig själv. Lite lagom i alla fall.

Ungefär så ser det ut. I korthet och lite skrapat på ytan. Vad har du kvar i år?

8 tankar om “Detta händer just nu och framåt

 1. AngelicasVärld says:

  Låter som du har en härlig tid att gå tillmötes! Låter ju super härligt med måluppfyllelse å samtal som genererar mer nya mål! LYCKA TILL!! Å ang projektet du jobbat på – SÅÅÅÅÅåå nyfiken!! Ska bli spännande att höra vad du haft för dig!

  • Dorotea says:

   Härligt är helt klart ordet. En av sakerna jag gillar med årsslut är att få sammanfatta och se hur mycket som faktiskt blivit gjort. Det är lätt att fastna vid det man inte uppfyllt.

 2. Skincares says:

  Nu blev jag mycket inspirerad att handla alla julklappar i extra god tid. 15 november var en bra deadline. Lät så härligt att ägna dec åt julmys o bak. Dags för mig med att börja handla julklappar alltså 🙂

 3. Anna/Webbtanten says:

  Jag har flera sajter jag bygger på och projekt som precis startat. Alla ska vara klara under detta sista kvartal. Brukar också alltid komma in fler projekt med lite kortare deadline som jag lämnar utrymme för i december. Annars är det mycket sälja på den privata fronten som gäller. Vi säljer ju lägenhet och alla våra prylar för att flytta in i vår husbil till våren. Där är mycket av mitt fokus på tiden som inte är arbete. Ser fram emot att läsa om dina projekt!

  • Dorotea says:

   Det låter som du har att göra men att du har koll. Tvivlar i och för sig inte ett dugg på din organisationsförmåga. Det är så spännande med er flytt tycker jag och jag ser fram emot att läsa mer om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *