juniplanerLite sen på bollen här men jag kör ändå. Nu är det juni. Den första sommarmånaden men i år har det ju redan varit sommar i en hel månad så det blir inte en så stor fest. Jag firar ju alltid in sommaren den 1 juni. Oavsett väder. Jag har knappt landat från intensiva maj men självklart har jag juniplaner.

juniplanerNedvarvning i fokus

Juni är min månad för nedvarvning. Jag gör klart och ser till att vara klar för semester. Det är inte alltid helt enkelt att varva ner när maj varit väldigt intensiv så vissa år får jag verkligen lägga manken till. Det verkar vara ett sådant år i år.

Maj var verkligen intensiv. Många projekt som skulle avslutas, företaget fyllde fem år och morgonrutinkursen hade nypremiär. Dessutom har vädret varit magiskt så det har blivit en hel del altanhäng med vänner. Maj har varit en rolig månad.

juniplanerMina juniplaner

Vad har jag för juniplaner då? Det är nedvarvning som sagt. Jag ska avsluta några projekt, faktiskt påbörja några sommarprojekt också men de ska jag arbeta med i sakta mak och så ska jag se till att ha så lite arbete kvar som möjligt efter midsommar.

Detta händer i juni:

  • 2 juni – heldagskursen ”Samtal om livet, vardagen & fokuset – en kurs i vardagsstrategi” gick av stapeln. En premiär som gick riktigt bra och som det helt klart kommer bli repris på.
  • 9-10 juni – ”MiniMaraton – kvartalsplanering”. Det är dags för planering av kvartal tre. Även denna gången ses vi i en grupp på Facebook. Jag delar ut uppgifter att arbeta med på lördag förmiddag och under helgen pratar vi i olika trådar kring de olika uppgifterna. Kvartal tre är såklart i fokus men det blir lite sommartema på det också.
  • 6 juni –  jag bjuder i vanlig ordning in mina vänner på nationalsdagsfirande på min altan. Temat är alltid tårta på tårta -smörgåstårta och jordgubbstårta.
  • 7 juni – ”Sluta Prokrastinera” lanseras (fortfarande förhoppningsvis för jag har som sagt teknikstrul). En kurs för dig som vill bli av med skjuta-upp-beteendet. Detta är en kurs som är efterfrågad sedan länge. Kursen är en kurs som du får via mejl.
  • 17 juni – Årsstämma i Influencers of Sweden där jag nu är suppleant. Om du är med i InoS så tycker jag absolut att du ska sitta med online. Du har ju möjlighet att rösta för hur styrelsen ska se ut under kommande år och så har vi några motioner som ska röstas på.

juniplaner

  • Jag kommer jobba med att förbättra ”Morgonrutinkursen” efter utvärderingarna från deltagarna och ska sätta ett datum för nästa omgång. Jag kan inte bestämma mig om jag ska köra en omgång under sommaren eller om jag ska vänta till september. Det ger sig när jag sitter med kvartalsplaneringen och har helheten framför mig.
  • Jag ska även sätta ett nytt datum för vardagsstrategikursen. Den kommer rätt säkert att förläggas till september. Jag vet inte om det är så många som har möjlighet att gå kurs mitt i sommaren. Har du det?
  • Och sist men inte minst så kommer det sommarcoachingerbjudande i vanlig ordning. För dig som vill bli coachad i solstolen och förbereda dig för jobbhösten.

Så där ser det ut. Det ser mycket ut jag vet men det mesta är sådant som redan är klart och ska styras upp. I huvudet finns allt som jag behöver och en hel del är redan klart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *