Jobb på spaNär man ska jobba mitt i sommaren är jobb på spa helt perfekt. Semester och arbete i ett kan man säga. Lägg till klippor och hav på det.Den här veckan bestämde jag att det var dags att trappa upp från arbete en dag i veckan till två dagar i veckan. Idag var det dags för dag nummer två och jag hade ingen som helst lust att sitta hemma och jobba. Jag kollade med min vän Anna om hon tänkt jobba och det skulle hon så jag föreslog jobb på spa.

Jobb på spaJobb på spa

Annas önskan var att ”åka till ett hav” vilket kan verka som en underlig önskan när man bor i Göteborg och det är hav typ överallt. Hon ville sitta på klipporna så jag förelsog att åka till Arken Spa. Då skulle hon få hav, klippor och dessutom lunch. En grym kombo tycker jag.

Jobb på spaBolla jobbprojekt

Hon hämtade upp mig och väl på plats började vi med att äta lunch. Resten av tiden som vi var där diskuterade vi olika jobbprojekt som vi har på gång och gav varandra feedback och hjälpte till att komma på lösningar. Det är så skönt att ha kollegor att bolla med och inte bara arbete i sitt eget huvud hela tiden.

Jobb på spaFlexibilitet

Jag hade tänkt att skriva lite också med det blev inte av. Vi hade för trevligt med att prata. Det gör inget att jag inte fick gjort allt det jag hade tänkt idag för det hinner jag med att göra ändå. För mig är det viktigt att kunna vara flexibel och i och med att jag alltid har en tydlig plan så kan jag vara det. Att ha en tydlig plan gör att man kan beräkna tiden mycket lättare och genast vet om planen går att tumma på eller inte.

Jobb på spa

2 tankar om “Jobb på spa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *