I onsdags var det sista dagen på höstens första 5 AM-utmaning. Det har varit tio riktigt bra dagar och det är alltid lite vemodigt att avsluta. Jag finns förstås med även efter utmaningen men för att skapa en vana som sitter behöver man arbeta själv utan att ha hängslen och livrem. Det är i de egna försöken som utveckling sker. Jag hjälper till att lägga grunden.

Efter en utmaning frågar jag alltid deltagarna vad de har fått ut av kursen och vad de tyckte. Här är några av svaren:

”Tack ja! Det har verkligen gett mig nya verktyg att ta tag i. Mycket bra kurs och bok och insikter jag inte funderat på eller satt ord på i alla fall.”

”Jag trodde det skulle kännas jobbigt att gå upp en viss tid under semestern men är glatt överraskad att det istället berikat. Uppgifterna har varit toppen för att få styrsel och inspiration. Dessutom kan man återanvända dem för att fördjupa och förfina. Varmt tack för en härlig utmaning!”

”Tusen tack för att jag fick vara med i utmaningen. Jag trodde aldrig att jag skulle gilla att gå upp tidigt men det gör jag även om det har varit en ordentlig utmaning. Övningarna har varit toppen. Jag är otroligt strukturerad från början men detta fick mig att tänka efter på andra sätt.”

”God morgon!
Jag gillar verkligen dina uppgifter Dorotea och känner mig väldigt taggad! Igår fick jag boken i mina händer och idag skall jag börja läsa. Gjorde din extrauppgift. Det är verkligen tänkvärda uppgifter du ger oss. Ha en fantastisk dag!”

”Nu börjar det kännas jobbigt att utmaningen snart är slut tycker jag! Hade gärna hållit på i 30 dagar. Det har verkligen varit bra, och gruppen så trevlig och inspirerande!”

Nästa 10 dagars 5 AM-utmaning startar den 7 september.

Foton som deltagarna delat från sina morgonstunder.

Untitled design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *