Jag tog visst semester på riktigtJag vet aldrig i förväg hur bra jag kommer vara på att helt varva ner och släppa mitt jobb. Det är olika från år till år har jag märkt. Jag har ju alltid lugnare på sommaren men ledig är jag aldrig riktigt. MEN plötsligt händer det.

Jag tog visst semester på riktigtSemester på riktigt

Denna veckan har jag nästan varit avstängd från allt som har med arbete att göra. Jag har dubbelkollat i kalendern några gånger för att försäkra mig om att jag inte missat något och jag har bloggat fem gånger (med detta inlägg). Resten av tiden har jag läst, semestrat hos min syster, sovit länge på morgonen och mest tänkt att jag ska jobba men snabbt ignorerat tanken.

Jag tog visst semester på riktigtNågra dagar till

Jag tänker vara ledig några dagar till. Jag är en planeringsperson ut i fingerspetsarna så när hjärnan tillåter mig att släppa allt så gör jag det. Det betyder att jag behöver det och att jag lyckats varva ner såpass att det blivit möjligt.

Under veckan som kommer så blir det några familjeutflykter, inlämning av bilen på service och så tror jag det blir extra mycket glass. Framåt torsdag är det dags för arbete igen. Det står så i min kalender.

Jag tog visst semester på riktigtDet blir ingen söndagsfilm

Det jag lite försiktigt försöker säga är att det blir ingen söndagsfilm idag. Jag har inte ens öppnat min Bullet Journal den senaste veckan faktiskt. Som sagt, ingen planering alls. Söndagsfilmen är såklart tillbaka igen nästa vecka men denna veckan får du titta på de som ligger uppe. Det finns femton stycken så du ska nog kunna hitta något du vill se igen.

Jag tog visst semester på riktigt

7 tankar om “Jag tog visst semester på riktigt

  1. Ingela says:

    Håller med Frida. Ta det lugnt och kom igen full av energi när du själv vill. Du är ju otroligt effektiv hela tiden. Skönt att höra att du inte har öppnat din Bujo ens. 🙂

  2. Kristina Gustavsson says:

    Alla behöver vi ju vila och få chansen att ladda om batterierna. Hur skulle det annars gå, vi ska ju fungera i vardagen ett helt år till efter ledighet. 4 veckor lång ledighet har nu börjat för mig och de ska jag verkligen njuta av! Ha en fortsatt skön ledighet den tid som är kvar för dig Dorotea , (och er andra med för den delen). ????????????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *