Det är dags att vända hem igen.

Jag tog en omväg men hittade hem igen. Det är jag väldigt glad för.

Jag satte mitt älskade dorro AB på vänt och gick in i en annan roll i ett annat bolag under dryga året. Jag trivdes med mitt arbete och jag lärde mig massor men det jag främst lärde mig var att jag saknade samtalen och kreativiteten. Jag saknade att arbeta med personlig utveckling och med människor. Jag tappade bort min passion och ju längre tiden gick desto mer tom kände jag mig. Jag tappade glädjen som kommer så naturligt för mig.

Jag gick till min magkänsla och knackade på –  ”Vad ska jag göra tycker du”.
Magkänslan svarade högt och tydligt: ”Det är dags att vända hem igen.”
Jag lyssnade och här är jag”.

Det var en sorg

Att lämna mitt företag, dorro AB, blev som att lämna mig själv. Det blev som jag satte mig själv på åskådarplats. Jag gjorde mitt jobb men jag tappade bort mig själv. Det är okej att det blev så nu när jag kan se tillbaka med just då var det en sorg som jag inte kunde sätta fingret på. Jag trivdes ju men varför kände jag mig så splittrad och ledsen? Jag insåg helt enkelt inte hur viktigt det är för mig att arbeta med människor i utveckling. Jag insåg inte hur viktig den spontana kreativiteten är för mig. Jag insåg inte hur viktigt skrivandet är för mig. Att jag inte hade en bok jag skrev på spelade ingen roll. Jag behöver skriva.

I coachandet hjälper jag människor och samtidigt som jag gör det så utvecklas jag. Det är alltid en win-win situation. Jag har alltid vetat det men jag insåg detta ännu mer när jag var ifrån det veckovisa coachandet. Jag hade en och annan klient under den här perioden men det var inte den kontinuitet som jag haft under så många år innan.

Jag är tillbaka nu

Jag är tillbaka nu! Jag har uppdaterat mitt tjänsteutbud så att det ligger mig ännu närmare. Det är ännu mer dorro. Det är planeringen, strukturen tillsammans med skrivandet. Jag utbildar mig till skrivterapeut vid sidan om och är snart klar. Jag ser kraften och djupet i det. Jag har alltid vetat att det är så och nu har jag ännu mer bevis på att det stämmer. Jag har skrivit i hela mitt liv och kommer inte sluta förrän jag inte längre klarar av att skriva.

Jag är tillbaka nu! Du kommer se mig här på bloggen. Du kommer se mer av mig ute i de sociala medierna och om allt går som jag tänker mig så återkommer jag på YouTube.

Jag vet att många längtar efter att jag ska uppdatera inom Bullet Journaling. Jag lovar inget där men journaling blir det ju i form av dagboksterapi så på ett sätt blir det bujo men i en annan tappning.

Så mina vänner, nu kör vi.

Ta dig en runda på hemsidan. Ladda ner STARTMOTORN, köp en workbook, gå med i Bootcamp eller boka coaching. Det finns nog något för dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *