Hej vänner!

Tänk om du kunde bestämma idag hur du ska vara i framtiden. Det kan du. Du kan bland annat börja med den här övningen som jag kallar för ”jag NU & jag i FRAMTIDEN”.

Jag NU & jag i FRAMTIDEN

Du ritar och skriver ner vem du är idag. Hur då mår? Vad du gör? Vilka relationer du har? En skildring av dig. Inte så mycket dina stora mål utan det som är du. När du har gjort det så gör du samma sak men nu skriver du vem du är i framtiden.

Du har makt att påverka

Det är intressant hur mycket vi faktiskt kan påverka med våra egna tankar och vår egen vilja. Om du redan nu designar dig själv så är sannolikheten att du blir den du tänker så mycket större än om du inte gör det. Du kan absolut påverka med vad du väljer att göra utifrån vad du skriver på det här uppslaget.

Allt blir så tydligt

Jag fascineras av hur tydligt allt blir när jag sätter mig ner och verkligen reflekterar över innehållet i mitt liv. Vad jag tycker om och vad jag helst vill vara utan. När jag uppmärksammar det så har jag makten att förändra. Det är fantastiskt!

Se filmen där jag gör mitt uppslag. Gör övningen du också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *