Jag kastar kuddar om du väcker mig

Jag kastar kuddar om du väcker migJag har sagt det förr och nu säger jag det igen: Jag har dåligt morgonhumör. Jag älskar tidiga morgnar men för sjutton prata inte med mig. Väcker du mig kanske jag kastar kuddar.

Jag kastar kuddar om du väcker migEtt akutbesök

Gårdagen blev inte som jag hade tänkt mig. Jag svimmade och efter svimning nummer två bedömde jag att jag skulle åka in till akuten och kolla upp varför jag svimmade. Tänkte det kunde vara en bra idé. De hittade inget uppenbart, så de lade in mig för observation över natten.

I går kväll och under natten har jag varit kopplad med sladdar till en dosa som jag haft hängandes runt halsen. Mycket snyggt. Jag har varit väldigt ttrött så jag har mest vilat och sovit.

Jag kastar kuddar om du väcker migMan får inte sova

Problemet är bara att på sjukhus får man inte sova. De säger att man ska vila och sova men sedan går de och väcker en hela tiden. Vad är det för stil? Dålig stil tycker jag. Här kommer det där dåliga morgonhumöret in. Det är en sak att du börjar prata med mig på morgonen men väcka mig det är sällan en bra idé. Morr!

Jag kastar kuddar om du väcker migJag kastar kuddar om du väcker mig

När jag var tonåring och min syster lite försiktigt gläntade på min dörr på morgonen eller förmiddagen för den delen fick hon kuddar kastade efter sig. Den känslan får jag fortfarande. Att jag vill slänga kuddar. Eftersom jag är vuxen så håller jag mig ifrån att göra det men jag tycker nog att det borde stå en varning i journalen:

Varning! Tycker inte om att bli väckt. Slänger kuddar efter dig om du väcker henne.

Jag kastar kuddar om du väcker migJag är såklart ironisk (typ)

Nu hoppas jag att ni förstår att jag är ironisk. Jag är superglad att de väcker mig och tar prover och kollar upp varför jag svimmar. Självklart! Det är inte roligt att oroa sig för att svimma lite varstans. Men det betyder inte att jag tycker om att bli väckt.

7 tankar om “Jag kastar kuddar om du väcker mig

 1. Kicki säger:

  Oj… ta hand om dig!!!!

  Hatar själv att sova på sjukhus. Sköterskorna fick nog höra det ena och det andra när jag låg inne för ett par år sen ????

 2. Emma Svalander säger:

  Fy, va’ läskigt! Hoppas de kan hjälpa dig, så du slipper svimma sådär <3 Jag gillar att sova men inte att vakna kanske för att jag är hopplös på att gå och lägga mig 😉 Hälsningar hon som skriver kommentarer på din blogg kl 02:42

  • Dorotea säger:

   Hej hon som skriver kommentarer på bloggar kl 02:42 😉

   Ja, det är läskigt att svimma men det gick bra. Det där med att lägga sig i tid går att träna in som så mycket annat.

 3. Beautiful Life säger:

  Ooh, läskigt att svimma och dessutom göra det TVÅ gånger! Läste i kommentarerna ovan att du fått omdosering av medicinerna, hoppas det gör susen!

  Jag har aldrig sovit på sjukhus, men skulle nog också känna mig väldigt obekväm med att bli väckt under natten. Det är en sån där grej som jag tänkt på skulle vara jobbig den dagen jag skaffar barn. Vilket monster jag kommer vara nattetid (och dagtid, haha) om jag inte får min skönhetssömn och dessutom blir väckt massa! Nåväl, när den tiden kommer så blir det ju en acceptans på det också antar jag 😉

  Ta hand om dig och önskar dig en skön helg utan svimningskänslor! <3
  Kram från
  Anna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *