Jag har tänkt på...PREMIÄR! Jepp, så är det. Idag är det premiär för min nya filmserie som i fortsättningen kommer varje onsdag. Jag kallar den för Jag har tänkt på..

Jag har tänkt på...Jag har tänkt på…

Detta är en serie där jag kommer att prata om det jag kommer att tänka på kring livet och vardagen. Enkelt och utan krusiduller. Jag och kameran. BAM!

Jag har tänkt på...Dina reflektioner och åsikter

Dagens film är en introduktion. Jag berättar vad jag har tänkt, hur det kommer gå till och hur du kan delta. För det är en av de absolut viktigaste komponenterna på onsdagar från och med nu. DITT DELTAGANDE. Jag önskar dina reflektioner och åsikter.

Kanske kan vi kalla onsdagarna för reflektionsonsdag eller samtalsonsdag eller något annat trevligt som känns representativt. Men serien heter Jag har tänkt på…

Dagens fråga:

Vad tycker du om idéen?
Har du något att tillägga?

12 tankar om “Jag har tänkt på…

 1. Kristina i Varberg says:

  Låter som en helintressant aktivitet.
  Att låta hjärnan jobba är ju utvecklande och
  kan ju t o m leda till nya upptäckter! ????☺️ Ser fram emot nästa Onsdag! ????

 2. Sophia says:

  Tycker att det låter som en ny och fräsch idé. Mycket som händer liksom tuggar på och detta känns friskt och nytänkande ????

  • Dorotea says:

   Vi får se hur den funkar i verkligheten. Jag gillar att testa nytt och blir det bra så är det kanon och funkar det inte så har jag i alla fall försökt.

 3. Miia says:

  Jag fastanade tack vore bloggfesten med frgorna.. de var så härlig ide! Och även nu att ge tid o reflektera ställa frgår.. påminnde mig hur viktigt det är att ställa frågor.. varför utvecklas vi mer av frågor än serverade svar har jag funderat ofta på?

  • Dorotea says:

   Frågor är superviktiga tycker jag. Det är utvecklande på så många plan. Att svara på frågor gör att vi gräver djupare i oss själva och använder kunskap som vi kanske har glömt bort att vi har.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *