jag i fokus

Igår kom jag till kurorten. Här ska jag vistas i tre veckor nu. Jag ska träna, äta bra mat och ha mig själv i centrum. För ja, jag ska vara i fokus nu i tre veckor. Jag och min hälsa.

Jag i fokus

Det är inte så ofta jag har möjlighet att vara själv och bara tänka på mig själv. Jag har ju mina älskade barn, en man, en hund, ett hus och ett företag. Det händer mycket i mitt liv. Det är rikt och det är bra. Jag är helt okej på att ta hand om mig själv och göra saker som fyller på men det är snarare själen och sinnet som får sitt då.

Fokus på hälsa

Nu är det jag och min hälsa som ska vara i fokus. Min onda kropp, vad jag äter och hur jag kan komma igång att träna igen. Jag ser fram emot allt detta. Det blir som en nystart på något sätt. Läskigt med bra. Ont kommer det göra men i en spamiljö tänker jag att det liksom ska fungera. Det finns bastu, relaxavdelning och jacuzzi att låta en kropp med smärta vila i. Det ska nog visa sig vara rätt perfekt. Jag hoppas det i alla fall.

jag i fokus

Instagram

Som vanligt har jag ställt frågan om veckans fokus på Instagram på morgonen. Gå gärna in och kika vad andra har svarat. Berätta gärna själv vad du ska fokusera på under veckan. Antingen här eller på Instagram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *