5 o’clock tea: Jag dricker en kopp te och minns

Idag dricker jag min första tekopp med förväntan inför de fyra dagar som ligger framför mig. Det är Bokmässa. Igår var jag och hjälpte till att bygga montern och idag ska jag dit och bara strosa runt bland montrarna och känna av stämningen. Och så blir det lite montermingel under eftermiddagen.

Medan jag dricker mitt te minns jag förra året. Mitt första år som utställare på Bokmässan med min första bok. Det skulle bli roligt och jag förväntade mig att knappt sälja en enda bok. MEN så händer TV4. Jag blev uppringd av dem dagen före öppnandet av mässan och på torsdagsmorgonen stod jag i morgonstudion och pratade min bok. 5 AM är inte tidpunkt. Det är en livsstil blev nationell nyhet. Helt otroligt! Jag kom till mässan och sålde alla mina böcker på två dagar! Resten av dagarna stod jag med böcker i montern som redan var sålda, på nätet. Och de som ville ha en bok fick göra en beställning. Så kan det gå men det är ovanligt.

Jag har tidigare skrivit om hur det gick till att ta sig till nyhetsmorgon och om hur det var bakom kulisserna på TV4. Och om du vill se inslaget så ligger den på första sidan här på hemsidan.

Nu ska jag njuta vidare av min kopp te och sedan beger jag mig till mässan.

dorrotv4

 

Detta inlägg har 7 kommentarer

 1. Lycka till med även årets bokmässa, jag håller alla tummar jag kan. Hade tänkt att åka ner, men det fungerar inte varken tidsmässigt eller hälsomässigt. Får inte gå så långt och i dag konstaterades infektion med penicillin som följd i tån IGEN.
  Kram
  MOnica

  1. Tack Monica! Du får krya på dig ordentligt så ses vi när du mår bättre. Dumma dumma tå.

 2. Lycka till! Vilken grym chans du fick då en gång. Det var säkert meningen och inte bara tur 🙂

  1. En helt fantastiskt chans. Jag är oerhört tacksam för det.

 3. Njut av härliga dagar och tack för dina värmande ord hos mig.♥

  Kram Lotta

  1. Tack Lotta! Vad glad jag blir att se dig här. Du är alltid i mina tankar <3

 4. Så kul att minnas tillbaka. Och njut av teet och att det är lite mindre stressigt den här gången, men vilken rolig historia att berätta 🙂

Lämna ett svar

Stäng meny
×
×

Kundvagn