Det här med effektivitet är en ständig fråga. Hur gör jag för att vara så effektiv som möjligt i betydelsen att då det jag önskar gjort. Det korta svaret på den frågan är att välja en sak och fokusera på den men självklart finns det ett väldigt långt svar.

Idag tänker inte jag svara på frågan utan jag delar ett inlägg som Isabella Löwengrip, Blondinbella, har skrivit. Hon berättar om hur hon gör för att klara av att bolla tre företag med två barn och man. Jag gillar hennes lista för att den är mänsklig. Man kan få tycka vad man vill om Isabella men en fantastisk entreprenör det är hon. Skulle jag få möjlighet att sitta ner och prata med henne skulle jag boka av allt annat och snabbt sätta mig på ett tåg till Stockholm.

Här är inlägget.

Berätta gärna vad du tycker.

11800527_10206967736493625_6746544449147081936_n

2 tankar om “Isabella Löwengrip om effektivitet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *