Du vill få inspiration för
Bullet Journaling

Då har du hamnat rätt. Här hittar du vad du behöver
för att få inspiration.

Bullet Journal Analys

Tycker du att det är svårt att hitta bästa sättet för dig att planera i en Bullet Journal. Det finns så många sätt att göra det på och på internet blir du fullkomligt överöst med inspiration. Det kan bli svårt att sålla.

Att göra en Bullet Journal Analys innebär att du tillsammans med mig går igenom vad du gör och vad du behöver för att få den ordning och balans som du önskar. Vi skapar en överblick och när det är gjort jobbar vi fram de rätta verktygen för dig. Det kommer handla om grundupplägget framför allt men även vilka trackers och att göralistor du kan tänkas behöva.

När du gör en Bullet Journal Analys tillsammans med mig så träffas vi i ett konferensrum online under 45 minuter och pratar igenom allt. Denna Bullet Journal Analys kostar 400 kr/45 minuter. 

På YouTube

Jag har en YouTube-kanal där jag pratar planering och personlig utveckling men även Bullet Journaling. Minst en film i månaden handlar om bujo men det blir ofta fler än så. Du hittar mycket inspiration där.

Hos mig handlar det främst om planeringsmetoder än det estetiska men även jag tycker det är kul om det ser fint ut.

Bullet Journal Sverige

Bullet Journal Sverige är en grupp på Facebook där du kan träffa andra som också planerar med Bullet Journal. I gruppen finns idag över 8000 medlemmar så det finns inspiration så det räcker och blir över. Du är välkommen att delta i samtalen, ställa frågor och sprida inspiration och glädje.

Kontakt

Dorotea Pettersson
Email: dorotea@dorro.se
Telefon: 073-433 05 84

Integritetspolicy

Läs hur vi hanterar dina uppgifter HÄR.

Sociala medier

Copyright 2019 - Dorotea Pettersson

Stäng meny
×
×

Kundvagn