Imorgon 20 april börjar ”Downshifting Week”. Under en vecka kommer inläggen här på bloggen och på sociala medier handla om hur du kan trappa ner för att göra det du värdesätter mest.

Det finns långa definitioner på vad downshift betyder och det är något som går att diskutera länge men enkelt sagt är det: att trappa ner på tempo, att ta vara på sin tid och att vara rädd om miljön. Det är ett tänk kring livsstil och vad som ska ingå i livet för att skapa värde och inte stress.

Under denna veckan kommer THE 5 AM ACADEMY  och Smpl ge dig tips på hur du kan skapa en enklare vardag för dig själv. Vissa saker kommer du att känna igen om du brukar läsa här på bloggen och annat kanske kan vara lite nytt. Förutom ett blogginlägg här och hos Smpl kommer du varje dag kunna svara på två frågor.

Vi blir väldigt glada om du vill delta under denna temavecka. Det blir så mycket roligare om alla engagerar sig och vi värdesätter era erfarenheter och kommentarer kring det här med att förenkla vår vardag. Det är så viktigt att slippa stress och krångel och vi tror att vi tillsammans kan trappa ner och skapa hållbar enkelhet.

Om du vill vara med hittar du evenemanget här.

photo-1422433555807-2559a27433bd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *