Jag sitter på tåget från Stockholm och är på väg hem igen. Jag har åker fram och tillbaka under dagen för två timmar tid med kund. Om det är värt det? Varje dag i veckan. Det finns ett fantastiskt värde i att sitta ner med en person och prata. Det ger den intima känslan som jag tycker mest om i en coachingsituation.

Zoom fungerar alldeles utmärkt och det är där jag gör majoriteten av mina coachingsamtal men när jag får ett uppdrag där det finns mer än ett ben att bena ut då vill jag sitta i samma rum. Jag vill ta fram pennan och pappret och turas om med att skriva. Det ger en inblick i min hjärna. Klientens ord och tankar är såklart viktigast men det behöver vara en ömsesidig förståelse.

Att sitta på tåg ger mig massor med tid att reflektera, titta på det vackra Sverige svepa förbi utanför fönstret och till att jobba. Men vet du vad jag gör mest? Jag sover. Jag somnar alltid på tåg. Jag vet inte varför det är så men det vaggar väl skönt kanske.

Imorgon

Imorgon ska jag till Bokmässan. I love Bokmässan. Där omringas jag av böcker och fantastiskt begåvade människor. Ett folkvimmel där jag på något sätt ändå kan vara själv. Jag tittar, känner och får på något sätt hopp om framtiden. De stora kändisarna trängs med egenutgivaren. Ingen sämre än den andre egentligen. Det har ”bara” blivit så. Såklart ska jag träffa en hel mängd författare, vänner. Jag känner ju rätt många människor som skriver. Själv är jag glad att jag inte behöver stå i en monter. Jag gillar inte att stå på den sidan av montern så mycket. Jag vill gå runt.

Söndag

Och på söndag är det dags för workshop. Då ska jag sitta vid datorn och prata med dig. Det ser jag fram emot. Jag älskar att få nörda ner mig i planering och det kommer jag verkligen få göra. Jag har gjort en halv NÖHRA med min klient idag och på söndag ska vi göra en hel. Det blir fint det.

Efter workshoppen ska jag åka till en vän och hennes nya yogastudio. Det ser jag fram emot. Det ska bli skönt att sätta sig där inne. Den typen av rum brukar ge ro utan ansträngning.

Ja, men det är min idag, imorgon & på söndag.

2 tankar om “Idag, imorgon & söndag

  1. Kicki says:

    Jag kommer ihåg när vi träffades på bokmässan du och jag. VI satt i foajen på Gothia Towers. Kommer du ihåg det? Bokmässan är grejer det!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *