Sitter i soffan med fötterna på bordet och är helt slut efter tredje dagen på Bokmässan. Det är så mycket folk i rörelse, många att prata med och fullt med intryck att ta in. Jag försöker att samla ihop alla intryck för dagen. Under de här tre dagarna har jag inte haft med mig min kamera för det har inte varit möjligt att ha koll på den hela tiden och jag vill inte riskera att bli av med den. Däremot har jag tagit många foton med ögonen och sinnena. Jag lägger dessa i min minnesbank att ta fram när jag vill.

Minnesbanksfoton från idag:

– vimlet av människor utanför mässan när jag kom dit i förmiddags. Köerna var hur långa som helst.
– Elsa Billgrens fantastiska klänning. Ja hela Elsa egentligen. Jag tycker om hennes glädje och energi. Hon gick förbi montern flera gånger.
– när Lisa och Pål kom förbi och gratulerade mig.
– tjejen som ville ta ett foto tillsammans med mig för att jag varit med i TV.
– att Louis Herrey kom förbi och köpte boken.
– Monica Lenas mamma som jag inte träffat på säkert 20 år. Underbart att träffa henne igen.
– stunden när jag stod på övervåningen och blickade ut över mässan uppifrån och verkligen på riktigt förstod att detta händer på riktigt.

Det är underbart vad vi registrerar med alla våra sinnen och hur detta etsar sig fast i vårt minne.

Fotot nedan är ett suddigt mobilfoto men jag tycker det visar den härliga stämning vi har i montern.

10703918_943203649026653_2346583412667473940_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *