föreläsa om tid

Idag är jag i Leksand på uppdrag. Jag ska föreläsa idag och imorgon. Jätteroligt men ack så långt det är att ta sig hit.

MYCKET TIDIG MORGON

Jag fick gå upp klockan 04:00. En hel timme före jag brukar och då tycker många att jag redan är galen som går upp tidigt. Taxin till centralen var beställt 04:40 och den stod där fint och väntade på mig när jag kom ut. Det är helt klart tyst och tomt ute på vägarna vid den tiden men halt var det.

LÅNG RESA UPP

Jag fick byta två gånger på vägen upp. En gång i Hallsberg och sedan i Borlänge. Sammanlagt tog det sex timmar men egentligen har jag inget emot det. Att sitta på tåg är rätt trevligt. Jag kan jobba eller sova. Det jag känner för. Denna gången sov jag på första sträckan och sedan jobbade jag på andra och på den tredje korta satt jag bara och tittade på den vackra naturen utanför.

SNART MIN TUR

Om en timme är det dags för mig att inta scenen. Det ser jag fram emot. Det är alltid lite pirrigt eftersom jag inte vet hurdan publik det är men det brukar lösa sig ganska så snabbt. Kommer jag bara ihåg vad jag ska säga så är jag game.

Efter föreläsningen ska jag till Herrgården där jag ska bo inatt. Det låter lyxigt tycker jag. Där ska jag sitta och skriva har jag planerat. Jag tänker ofta riktigt bra i nya miljöer och hoppas att det ska vara så idag också för jag behöver verkligen få inspiration till att få ordning på några textavsnitt i nya boken.

VI SES SENARE

Men nu ska jag stänga locket på datorn och bära med mig den till föreläsningssalen och se till att den är inkopplad och klar. Ville bara säga hej och berätta vad som händer hos mig idag.

2 tankar om “I Leksand för att föreläsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *