Du är såååå otroligt varmt välkommen hit till Be Your Powers medlemsportal!  Jag är så glad att du är här.

Jag har jobbat natt och dag för att få den här klar så att du ska kunna flytta in och boa in dig. Jag hoppas verkligen att du ska trivas även om det finns detaljer kvar för mig att lösa. Än så länge saknas din workbook för januari. Den kommer vilken dag som helst. Samma är det med läsmanualen för PowerMindBookclub.

Jag hoppas att du har överseende med att allt inte är exakt som det ska men det är ju oftast så det är på ett nytt ställe. Det är alltid något som krånglar eller saknas. Linus, som fixat här inne, kommer fixa med några detaljer under fredagen och jag gör klart sakta men säkert.

Vi hörs snart. Väldigt snart.

Kvällskramar,

Dorotea

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *